Layanda koncert

layanda

Várunk szeretetel mindemkit egy különleges koncertélményre a Sóbarlangba! A Layanda zenekar magyar és indiai zenei alapokon, valamint az improvizáción nyugvó világa formabontó módon próbálja megtalálni a határokon átnyúló zenei párhuzamokat, illetve vegyíteni azt a flamencoval és más különleges zenei hagyományokkal.

Belépő:4.000 Ft/fő

Időpont:

 

Bejelentkezés!

 

 

<<<Bövebb információ, kedvcsináló videó a zenekarról>>>

 

Fodor Réka
ének, cajon

Zenei tanulmányain keresztül próbálja megérteni népének, illetve hazájának, Erdélynek a hagyományát. A zene mélyebb megértése végett zenész barátaival Madridba költözött, ahol a flamenco különleges ének technikáját, valamint a táncot tanulta.
Énekesi karrierje mellett a ritmushangszerek: djarbuka, bongo, cajon, udu, ütőgardony világában is elmélyedt.
Jelenleg olyan zenészekkel dolgozik, akikkel sikerül megvalósítani a pozitív zenei áramlást, ami az improvizáció varázslatos pillanatain keresztül nyilvánul meg.
Koncertjeinek ragyogó eleme, amikor különleges énektechnikáját ütőhangszerével egy időben használja, illetve, amikor a zenétől tűzbe jőve táncra perdül.

Bakai Márton
hegedű

1984 március 31. születtem Esztergomban. Amikor 6 éves voltam, az általános iskolába megkérdezték ki szeretne hegedűt tanulni. Itt eldőlt a sorsom, hisz azonnal feltettem a kezem, hogy én szeretnék hegedülni. Végig járva a városi zeneiskolát egészen 18 éves koromig, a zene egyre komolyabb szerepet töltött be életembe. Már egész fiatalon próbálkoztam zeneírással, és az improvizációval. 18 évesen felkerültem Budapestre a zenei konzervatóriumba. Itt a klasszikus zenetanulás mellett párhuzamosan megalakult, első zenekarom a Club Era, ami az esztergomi bazilika lépcsőin próbált. A hely atmoszférája egy igen inspiráló tényező volt a szabad zenélés megvalósításában. A későbbiekben nagyon sok zenekarban, színházi, illetve kortárs tánc produkciókban vettem részt, illetve játszom a mai napig is.
Zenekarok/zenészek amikben/akikkel játszottam, játszok ma is:
Dresch Quartett, Alexander Balanescu, Lantos Zoltán, Freedom Café, Szűkített Kvartett​.

Tóth Szabolcs
szitár

"A szitárja valóban dalol! A játékából sugárzik a kreativitás és a jókedv."
- dr. Veer Bhadra Mishra

Szitárművészként többször adott élő koncertet az Indiai Nemzeti Televízióban. Rendszeres szereplője a nyugat-európai, amerikai színpadoknak, ahol világhíres tablások kísérik játékát. Az indiai előadóművészetekről szóló előadásait a budapesti Zeneakadémia mellett több európai és indiai egyetemre is meghívták. Pt. Rajeev Janardan magántanítványa.
Színházi zeneszerzőként Európa és Ázsia fesztiváljainak díjazottja. Több, mint 30 lemezen játszott. Szerzeményei számos díjat nyertek el idehaza és külföldön egyaránt.
A budapesti Trafó és MüPa színpadán 2005 óta szervezi az Indiai Klasszikus Zene Mesterei sorozatot, melyben évről évre a legkiválóbb előadók mutatkozhattak be. Alap címmel 2003 óta van hetente jelentkező indiai klasszikus zenei műsora a Tilos Rádióban, ami Magyarország legrégebbi, nemzetközileg is elismert közösségi rádiója.

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig

 

  Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon