Balance Kundalini Yoga

BALANCE KUNDALINI JÓGA MINDEN PÉNTEKEN A SÓKER SÓBARLANGBAN

 

A kundalíni jóga egy olyan jógairányzat ami a testtartások mellett számos egyéb technikát is használ a test energiájának, egészségének megőrzésére és fejlesztésére a testi és szellemi tudatosságunk kiteljesítésére. Az egyik ezek közül a légzés, ezért különleges és egyedi olyan helyen kundalíni jógázni, ahol a Himalájából származó só is a segítségünkre van.

 

 kundalini

 

"Ahogy megérkezik az ember nagyon intenzíven érezhető a tér jó összhatása, kellemes hőmérsékletű és összetételű (megfelelő pára és sótartalom) levegő, meghitt tompa fények a vörös, a barna és a fehér színek különféle árnyalatiban, amik mind segítenek lenyugtatni az elmét, ellazítani a testet.

 

Ahogy elkezdődik a gyakorlás megérzed, hogy könnyeben hajlik a tested, könnyebben veszed a levegőt, a sópára kellemesen átjárja a tüdőd. A gyakorlást nem zavarja semmilyen külső zaj, a teret csak a mantrák felemelő rezgése tölti be, egy ilyen környezetben könnyebben megy az elcsendesedés, önmagadra és befelé figyelés, majd a relaxálás.

 

Az intenzív gyakorlás végére testi és lelki mérgeinktől szabadabban távozunk. Csak ajánlani tudom, hogy gyere el és próbáld ki ezt az egyedülálló helyet, ahol egyszerre tapasztalhatod meg a csendet, a jó levegőt, és a kellemes látványt, mindezt pedig Budapest szívében”


Shiva Krishan (Pálfy Andris)

 

 

A péntek esti Salt Cave Kundalini Jógát vezeti:

Shiva Krishan (Pálfy Andris)

Kundalini Jóga Tanár

 

Előzetes helyfoglalás telefonon (06-1-312-1646), vagy azEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen csütörtök este 7 óráig lehetséges.


Részvételi díj: 2500 Ft

 

A kundalíni jóga programunk nyáron szünetel! Indulás szeptemberben!

 

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig

 

  Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon