◄ Vissza

18.30 - Meditációs est Laczkó Pállal

KategóriaMeditáció
Dátum 2018. November 7., Szerda 18:30
Hely 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
EmailEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Meditációs - gyógyító Est

Skorpió - Újhold:
Régi szokások, rutinszerű beidegződések, helytelen működési minták, programok és szerepkörök feloldása és korrekciójára van most lehetőség a Spica-beli, Antaresz-beli és Wega-beli Fénymesterek és gyógyító Papnők segítségével, Fényt vinni azon oldalaink, szerepeink, tulajdonságaink és kódjaink felé, amik készen állnak a transzformációra már, átírhatóak, átfényesíthetőek és gyógyíthatóak!

A Skorpió energiaminőség arra biztat minket, hogy merjünk beleugorni saját mélységünkben, merjük meglátni azokat a betegségeket okozó mintákat és programokat, amelyek lelki szenvedésünket okozzák visszatérően és elvonják az életenergiánkat, nehézségeket és szenvedéseket hoznak bizonyos életterületeken újra és újra, majd alakítsuk át és engedjük el őket. 

Arra bátorít, hogy ismerjük fel árnyék-lényünket, a nem látható felünket-oldalunkat, mely a sötétben és a szeretetlenség valóságából ered és saját alacsony minőségű energiáinkból táplálkozik. A Skorpió energiaminőség, mint belső lélekvezető, oda irányít bennünket, ahol a  szeretet nélküli kapcsolatok, a szövevényes érzelmek és az alacsony-minőségű lények laknak, akik károsítják lelkünk fényét és létünk teljességét, hogy szembenézve és áttranszformálva létezésüket, az energiánkat megújíthassuk általuk saját magunkat...

A Csillagküldöttek segítségével ezeket a „rejtett" részeinket átalakíthatjuk, tudatosíthatjuk, elfogadással és szeretettel átlényegíthetjük és a sötétségből a létüket felemelhetjük és áttranszformálhatjuk...  A Fény ereje MINDIG győz a sötét felett!

A mai gyógyító napon bárki részt vehet és szabadon becsatlakozhat, a részvételnek nincs előfeltétele, semmilyen előképzettség nem szükséges, sem ebben a témában, sem az ezotériában sem.

Időpont: 18.30 - 21.30

Részvételi díj: 3.500 Ft

 
 

Összes dátum

  • 2018. November 7., Szerda 18:30

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig

 Üzletünk március 15-16-án zárva tart!

  Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon