◄ Vissza

18.30 - Meditációs est Laczkó Pállal

KategóriaMeditáció
Dátum 2019. Február 27., Szerda 18:30
Hely 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
EmailEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
02.27. szerda - Teljes csakra-rendszer tisztítás   III.

Meditációs Est sorozat - Solar-csakra 

Napjaink egyik legjobban igénybe vett energiaközpontja a Solar-csakra, melynek létezése itt a 3. Dimenzióban létfontosságú és nélkülözhetetlen. Feladata, tulajdonsága, működése és felépítése mind-mind a személyiségünk tükörképe is egyben és a világ előtti  megmutatkozó arcunk és énképünk megjelenése.
A külső hatások és az érzelmi energiák közel 75 %-a ezen az energiaközponton keresztül áramlik be és érkezik el hozzánk, ezért, mintegy egészséges szűrő funkcióval is rendelkeznie kell, hogy kiszűrje a befolyásoló, káros és manipulatív energia minőségeket.

A helyes és optimális működésnek köszönhetően, rendszeresen kell tisztítani és méregteleníteni ezt a területet, és a hozzá tartozó belső szerveket is, hogy megfelelő mértékben és arányban működhessen a hitrendszerünk, a személyiségünk, az önbizalmunk, a szemléletünk, az információk befogadási, feldolgozási és elraktározási képességünk.
Meditációban, az Égiek segítségével oldjuk az olyan, innen eredő nehéz érzelmi töltéseket, mint az agresszió, a düh, a harag, az összeférhetetlenség, a ragaszkodás, birtoklás, versengés, féltékenység, becsvágy, vagy éppen a félelem...

Segítőink és gyógyítóink lesznek ebben ma a Vénuszi, a Cassiopeia-beli és az Arcturus-i Csillagküldött Mesterek, Főpapok és Angyali rendek tagjai is.

Időpont: 18.30 - 21.30

Részvételi díj: 3.500 Ft

 
 

Összes dátum

  • 2019. Február 27., Szerda 18:30

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig 

Május 18-tól üzletünk és a sóbarlang nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

H-P: 10-18 óráig

Sz: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon