◄ Vissza

9:00 - JÓ VAGYOK ÚGY, AHOGY VAGYOK - Kundalini ws Kormos Évivel - MEGTELT!

KategóriaMeditáció
Dátum 2019. Május 12., Vasárnap 09:00
JÓ VAGYOK ÚGY, AHOGY VAGYOK - Kundalini ws Kormos Évivel (9:00 - 13:00)
 
Önelfogadás, önértékelés, önbizalom...sokunknak kihívást jelent elhinni, hogy jók vagyunk úgy, ahogy vagyunk!
 
Egy olyan világban élünk, ahol folyamatosan teljesíteni kell, a fejlődés fénysebességgel történik, ha nem tartasz lépést, lemaradsz, kimaradsz. Különlegesnek kell lenned, különben nem vagy érdekes. Boldognak kell látszanod, különben nem vagy jó társaság.
Meg kell felelned otthon, a munkahelyeden, a társadalom elvárásainak, a divat aktuális hullámainak, sőt még annak a képnek is, amit te alkotsz saját magadról, azt gondolván, hogy csak akkor fognak szeretni és elfogadni, ha ilyennek látnak....
 
Vajon mindez igaz, vagy csak egy tévhit a fejedben, amivel egész életedben gyötörted magad? Valóban mások véleményétől függ a jólléted, vagy "csupán" félreértés áldozata vagy?
 
S mindeközben hol vagy te? Miközben igyekszel mindenkinek megfelelni magad körül, kapcsolatban vagy-e még azzal, aki valójában vagy? Tisztában vagy-e a valós szükségleteiddel? A saját életedet éled-e?
 
Ezen a workshopon megnézzük, hogy Yogi Bhajan tanításai szerint mi az önértékelés valódi forrása, és hogyan léphetünk ki a megfelelni vágyás ördögi köréből a kundalini jóga eszközeivel.
 
A workshopot vezeti: Pavanjeet Kaur/Kormos Éva, 2.szintű kundalini jóga és Leadership and Success oktató. A kundalini jóga függőségekkel foglalkozó ágát a Mastering the Addictive Personality (UK) és SuperHealth (USA) tréningeken tanulta. Tart csoportokat a függőség témakörében és önkéntesként oktat a Nyírő Gyula kórház addiktológiai osztályán, valamint az olaszországi San Patrignano rehabilitációs közösségben.

A workshop bárki számára nyitott, előzetes tapasztalatot nem igényel a kundalini jógában.
 
A műhely különlegessége, hogy a Sóker Sóbarlang ad neki otthont, így a gyakorlást egy sóterápiás teremben végezzük. A SÓKER Sóbarlangban lévő 23 tonna himalája só negatív iontartalmának és a porlaszott sópárának köszönhetően kevés ennél egészségesebb helyszínt lehet elképzelni a jóga gyakorlására. A levegőbe porlasztott himalája sópára érezhetően átmossa a légutakat, a jógában használt légzések segítségével így kitisztíthatjuk a teljes tüdőt, a hangulatos fényekkel megvilágított sótéglák közt végzett gyakorlatok és a relaxáció után garantáltan úgy érzed magad, mintha kicseréltek volna.
 
Részvételi díj: 8500 ft
 
A korlátozott férőhely (max.16 fő) miatt előzetes bejelentkezés szükséges.
 
Jegyek elővételben kaphatók a Sóker Sóbarlang és Relax központban.
 
Jelentkezés: 06-1-312-16-46 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 

Összes dátum

  • 2019. Május 12., Vasárnap 09:00

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyári nyitvatartás augusztus 31-ig:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-13 óráig

08.19.-én hétfőn üzletünk és sóbarlangunk 10-13 óráig nyitva tart!

  Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon