◄ Vissza

09.00 - Ideje lazítani! - kundalini workshop Kormos Évivel

KategóriaMeditáció
Dátum 2019. Június 16., Vasárnap 09:00

Ideje lazítani! - kundalini workshop Kormos Évivel / 9.00-13.00

Mindannyian érezzük, hogy felgyorsult a világ, egyre nagyobb az idő nyomása és a teljesítménykényszer. Egyre többen jutunk el arra a pontra, ahol azt kívánjuk: "Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!" Még, ha meg is állunk egy pillanatra, nincsenek eszközeink arra, hogy hatékonyan ellazuljunk, kikapcsolódjunk, lejöjjünk a pörgésről...

Yogi Bhajan látta, milyen kihívások várnak ránk a Vízöntő korba való átmenet során, és a kundalini jóga által megadta a szükséges eszközöket ahhoz, hogy megeddzük idegrendszerünket, és. megtanuljunk ellazulni. Azt mondta, a legfontosabb készség, amivel rendelkeznünk kell ezekben az időkben az az, hogy minél rövidebb idő alatt, minél mélyebben el tudjunk lazulni.

Ezen a nyári szünet előtti utolsó workshopon tehát olyan eszközökkel fogunk megismerkedni, melyek segítik a relaxációt, a stressz elengedését és a minél hatékonyabb feltöltődést.

Több meditációt is gyakorlunk majd, hogy tudj választani egyet, amit beilleszthetsz a mindennapjaidba.

Hangolódj rá a nyaralásra, készülj fel egy hatékony kikapcsolódásra!

A workshopot vezeti: Pavanjeet Kaur/Kormos Éva, 2.szintű kundalini jóga és Leadership and Success oktató. A kundalini jóga függőségekkel foglalkozó ágát a Mastering the Addictive Personality (UK) és SuperHealth (USA) tréningeken tanulta. Tart csoportokat a függőség témakörében és önkéntesként oktat a Nyírő Gyula kórház addiktológiai osztályán, valamint az olaszországi San Patrignano rehabilitációs közösségben.

A workshop bárki számára nyitott, előzetes tapasztalatot nem igényel a kundalini jógában.

A műhely különlegessége, hogy a Sóker Sóbarlang ad neki otthont, így a gyakorlást egy sóterápiás teremben végezzük. A SÓKER Sóbarlangban lévő 23 tonna himalája só negatív iontartalmának és a porlaszott sópárának köszönhetően kevés ennél egészségesebb helyszínt lehet elképzelni a jóga gyakorlására. A levegőbe porlasztott himalája sópára érezhetően átmossa a légutakat, a jógában használt légzések segítségével így kitisztíthatjuk a teljes tüdőt, a hangulatos fényekkel megvilágított sótéglák közt végzett gyakorlatok és a relaxáció után garantáltan úgy érzed magad, mintha kicseréltek volna.

Részvételi díj: 8500 ft

A korlátozott férőhely (max.16 fő) miatt előzetes bejelentkezés szükséges.

Jegyek elővételben kaphatók a Sóker Sóbarlang és Relax központban.

Jelentkezés: 06-1-312-16-46 és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 

Összes dátum

  • 2019. Június 16., Vasárnap 09:00

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig 

Május 18-tól üzletünk és a sóbarlang nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

H-P: 10-18 óráig

Sz: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon