◄ Vissza

19:00 - Zenei áramlás koncert

KategóriaKoncert, zeneterápia
Dátum 2019. Október 30., Szerda 19:00

 

Zenei áramlás koncert.

Mozdulatlan, mély térből érkező zenei áramlásra hívlak téged. Olyan tér ez, amiből őszinte valód táplálkozik. Olyan zene ez, ahol a csend talán még fontosabb, mint a zenei hangok…
Érzések egész skáláját fogjuk megpendíteni a sóbarlang aurájában és tiszta levegőjében, handpan, sámándob, különböző fúvós hangszerek és az emberi hang segítségével. Szántó Dóra Viola és Apáthy Soma lesznek társaim ebben a zenei utazásban. Nem készülünk megtanult darabokkal, minden ott fog születni a mostban !
Szeretettel várunk erre a közös utazásra!

 

Várnai Ákos

 

Életembe a zene már igen korán, gyerekkoromban aktívan belépett, a tudatos spiritualitás viszont mindössze 5 éve. Azóta viszont ez vált életem középpontjává, mozgató rugójává. Teljesen átformálta a létezésemet, kinyitotta kreativitásomat. Zenészként is új utak, egy sokkal mélyebb megélés nyílt előttem.  

A zene gyógyító hatását már gyerekként is éreztem. Ahogy egyre mélyebb kapcsolatba kerültem vele, megértettem, hogy ez a gyógyító minőség rajtam és zenémen keresztül is megnyilvánul. Hangfürdők, szertartások, elvonulások adtak és adnak teret ennek a gyógyító minőségnek.

Zenei pályafutásomat rock zenekarok dobosaként kezdtem. Később elfordultam a rock zenétől, és a tradicionális dob felszereléstől. Egyre jobban kezdtek érdekelni a ütőhangszerek, leginkább a cajon, mely fő hangszerem lett. Mára elektromos dobokkal kiegészítve hangzások és zenei érzések egész skáláját meg tudom szólaltatni. Az új szerelem pedig a handpan.

Számos zenei formációban játszok rendszeresen spirituális  zene (Julia Chants) mellett világzenét , valamint az elektronikus és akusztikus zene fúziójaként létrejövő transz érzést ( EarthJam → facebook/Earthjam music , Jam-transz, Spirit Dance)


Szántó Dóra Viola

 

„Végzettségeim szerint modern táncos, tanító, zeneterapeuta és Ringató foglalkozásvezető vagyok, jelenleg pedig perinatális szaktanácsadó hallgató vagyok az ELTE-PPK-n.

A zene, a tánc és a terápiás szemlélet alapvetően meghatározzák az életemet – ezek egybefonódásában végzem tevékenységeimet. A Down Alapítványnál középsúlyos értelmi fogyatékosoknak tartok zeneterápiás foglalkozást, illetve Budapesten és környékén Ringató foglalkozásokat vezetek számtalan édesanya és kisgyermeke számára.

Életem meghatározó eleme családom, melyben két gyermekem mellett az anyaság minden összetevőjét megélhetem a mindennapokban.“

Dórit a Sirius World Music zenekarban ismertem meg. Intuitív éneke és csodás hangja rögtön elvarázsolt!

Apáthy Soma

Somát Ternyák Richárd által ismertem meg, többször is játszott velünk az Earthjam formációval. Rögtön megfogott a játéka, abból az intuitív szeretet térből érkezik, ahol soha sem apad el az energia.

Soma zenész, hangszerkészítő és nem utolsó sorban apa. Bár még csak 22 éves, már szinte bármilyen fúvós hangszeren gyönyörűen játszik. Hangszereit ő maga készíti; főleg indiai, japán, dél- és északamerikai fafúvós hagszereket.
Igazi élmény lesz vele együtt utazni!

  

A belépő ára 4.000,- Ft

A korlátozott férőhely (max.18 fő) miatt előzetes bejelentkezés szükséges. Jegyek elővételben kaphatók a Sóker Sóbarlang és Relax központban.

Kérjük, hogy legkésőbb 18:50-ig érkezz meg.

Jegyfoglalás a +36 1 3121646 számon vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
e-mailcímen.

 

 
 

Összes dátum

  • 2019. Október 30., Szerda 19:00

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig 

Március 17-től üzletünk és a sóbarlang nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

H-P: 10-15 óráig

Sz: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon