◄ Vissza

19:00 - Afronauta chill est - MEGTELT!

KategóriaKoncert, zeneterápia
Dátum 2020. Február 12., Szerda 19:00

Nagy János /Afronauta/

Idén is folytatódik a barangolás a handpan családjába tartozó hangszerek varázslatos világában! Nagy János Afronauta már több sikeres Sóker-koncerten van túl. Örülünk, hogy újra hallgathatjuk a játékát!

"Egy családi tragédia következtében elvesztettem édesanyámat, ezt követte a Gyulai nevelőintézet, ahol hamar fény derült a zenei tehetségemre. A zene volt az egyetlen kiút abból, amit édesapánk tett anyánkkal. Négyen osztozkodtunk e fájdalomban, 2 nővérem és volt egy kis húgunk, aki sajnos nem élte meg a fél éves kort…

Kezdetben klasszikus dob mozgatta a fantáziámat mivel elég sok düh kavargott az elmémben, amit ki tudtam nyilatkoztatni a metál stílusban, majd a latin világ felé fordultam, amiben megízlelhettem ritmusok nagy játszóteretét.

A nehézkes gyermekkorom és állami gondozott múltamnak köszönhetően megerősödtem és rátaláltam az egyetlen eszközre, ami kiszakíthatott mindebből.

22 éves koromban felköltöztem Budapestre 2 kongával, egy utazóval és rengeteg reménnyel, ami idővel meghozta a gyümölcsét. Rászántam magam és kiültem utca zenélni, hogy az álomhangszerre legyen elég pénzem.

Nem telt el sok idő és IGEN, a kezemben foghattam az első Handpanem, amivel folytathattam egy másik álmom beteljesedését, ami úgy szólt: „Tudom, hogy egyszer valaki hall bennem valami többet”.

Ez így is történt. Az Allianz Hungary Zrt. minden évben megrendez egy „közös Jövőnk című előadássorozatot, amin részt vehettem. Csodálatos megtiszteltetés volt és nagy lehetőség kapcsolatteremtésre.

Azóta ezzel a hangszerrel próbálom jobbá tenni a világot."

A belépő ára 4000 Ft / fő

Kérjük, hogy legkésőbb 18:50-ig érkezzetek meg. A koncert elkezdését követően már nincs lehetőség csatlakozni.

A korlátozott férőhely (max.16 fő) miatt előzetes bejelentkezés szükséges. Jegyek elővételben kaphatók a Sóker Sóbarlang és Relax központban.

Jegyfoglalás: 06-1-312-16-46-os telefonszámon vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 

Összes dátum

  • 2020. Február 12., Szerda 19:00

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig 

Március 17-től üzletünk és a sóbarlang nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

H-P: 10-15 óráig

Sz: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon