◄ Vissza

19:00 - Szabadi Andrea handpan & voice koncert - MEGTELT!

KategóriaKoncert, zeneterápia
Dátum 2020. Június 22., Hétfő 19:00

A koncerten a handpan éteri hangjai repítenek minket különféle dimenziókba. Andi egyike az első hazai női handpan művészeknek. Esküvők és kiállításmegnyitók mellett rendszeresen kísér zenével különböző mozgásterápiákat, gyógyító és női köröket illetve jógaórákat. Érzéki játéka, angyali énekhangja a végtelenbe repít. Számára a zene IMA, ünneplés:
„Lépdelek tovább az úton, dalokat írok, amikor zenélek, tálcára teszem a szívemet, az élet gyönyörű, az élet borzalmas, az élet csodálatos. Én pedig teszem egyik lábam a másik után.”
Kaan Luum zenekarával eddig két CD-t jelentettek meg és több hazai és nemzetközi tehetségkutató díjazottjai. Az ellazulást és a töltekezést kényelmes napozóágyak segítik, a hangfürdő közben pedig lehetőségünk nyílik belső világunk felé fordulni, hogy újra és újra megtapasztaljuk saját MAGunk legmélyebb csendjét. Ebből a csendből születik meg a zene is. A koncert során saját szerzemények mellett ismerős népdalok, mantrák dallamai is felcsendülnek.

A belépő ára 4000 Ft / fő.

Kérjük, hogy a pontos kezdés érdekében legkésőbb 18:50-ig érkezz meg. A hangfürdő elkezdését követően már nincs lehetőséged csatlakozni.

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes jegyvásárlás ajánlott a helyszínen (Sóker Sóbarlang, Bp., Mozsár u. 7.).

Jegyfoglalás az
- Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy
- ezen a számon: +3613121646

A KONCERTET MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGRE LÁTOGASSA!
A HIGIÉNIA MAXIMÁLIS FENNTARTÁSA ÉS AZ EGÉSZSÉGETEK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN SÓBARLANGUNK LEVEGŐJÉT NEMCSAK RENDSZERES SZELLŐZTETÉSSEL, HANEM ILLÓOLAJOS FERTŐTLENÍTÉSSEL IS BIZTOSÍTJUK!
Emellett kollégáink teljes odafigyeléssel kezeli az óvintézkedéseket, ezért Téged is kérünk a következőkre:
-külföldi tartózkodást követően kérünk, hogy 14 napig ne látogasd termünket,
-ha bármilyen fertőző betegség kezdeti tüneteit tapasztalod magadon (pl. rossz közérzet, hőemelkedés, láz, fejfájás, szédülés, torokfájás stb.), kérünk, hogy teljes gyógyulásodig kerüld a csoportos órák látogatását,
-közvetlenül a sóbarlangba való megérkezésed után, valamint távozásod előtt is alaposan moss kezet legalább 40 másodpercig!
-Minden mellékhelyiségünkben széles spektrumú fertőtlenítő kézmosó szappanokat helyeztünk el, bátran használd ezeket,
-a csoportos órákon való részvételed során mindvégig tarts a társaidhoz képest 1,5 méter távolságot,Köszönjük, hogy ennek a néhány egyszerű lépésnek a követésével segíted saját magad és társaid egészségének megőrzését.

 
 

Összes dátum

  • 2020. Június 22., Hétfő 19:00

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig 

Május 18-tól üzletünk és a sóbarlang nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

H-P: 10-18 óráig

Sz: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon