◄ Vissza

19:00 - Medicine Mondays - mantrák és dalok gyógyító ereje

KategóriaKoncert, zeneterápia
TODAY 2020. Október 26., Hétfő 19:00
Program 2020. Október 26., Hétfő 19:00 - 2020. Október 26., Hétfő 21:00
Sok szeretettel indítjuk útjára a Medicine Mondays programsorozatunkat, ahol a Julia Chants zenekar énekesnőjével, Gyulai Julcsival és vendég zenésztársaival, alkalomról alkalomra megfürdőzhetünk a mantrák és a medicine dalok gyógyító erejében.
Mind a mantrák, mind a medicine dalok olyan szándékkal jöttek létre, amelyek a testi, lelki, szellemi gyógyulást támogatják. Szertartásos keretek között született dallamok és szövegek, különböző energiákat, szellemeket, szándékokat hívnak be a közös térbe. Ezek a dalok ősi világokból származnak, amelyek harmóniát, egyensúlyt, töltődést hoznak a kesesőknek, könnyedén emelkedett állapotokat tapasztalhatunk meg általuk, megidézik az isteni szférákat.
Julcsi évek óta közvetíti a hangján és zenéjén keresztül ezeket a gyógyító energiákat, aki hallotta már énekelni, újra- és újra át szeretné élni az élményt. A Medicine Mondays alkalomról alkalomra, az adott időszakot támogató dalcsokrokat fog támogatni, a vendég zenész energiájával, képességeivel megfűszerezve. Kiváncsian várjuk ennek az új projektnek a kibontakozását!
Október alkalmon egy fantasztikus énekesnőt, Szarka Anitát hívta el,hogy elvarázsoljon búgó hangjával, szeretetteljes lényével. Gyönyörű dalokat, mantrákat fognak hozni, hogy felforrosítsák a szíveket, melegséget hozzanak az egyre hűvösebb éjszakákba.
Várjuk a gyógyulni, tőltődni, kikapcsolódni vágyókat havi rendszerességű programunkon, amelynek a belvárosi Sóker Sóbarlang ad otthont. 23 tonna kristálysó, 163 nm sóterületen élvezhetjük a dalok, ritmusok erejét, miközben a nyugodt környezetben, távol a város zajától fürdőzhetünk a só jótékony terápiás hatásaiban. 
 
A Sóbarlang a következő betegségek tüneteit képes csökkenteni:
- Légúti betegségek: Asztma - Légúti allergia - Szénanátha - Hörghurut - Krupp Tüdőtágulat - COPD - Nátha - Köhögés - Arcüreg- és homloküreg gyulladás - Egyéb betegségek: Érrendszeri betegségek - Mozgásszervi betegségek Bőrbetegségek - Emésztőrendszeri panaszok - Öregkori panaszok - Depresszió Stressz - Alvászavar - Koncentrációs zavar - Hiperaktivitás
 
A helyek korlátozott száma miatt előzetes bejelentkezés szükséges.
Hozzájárulás: 4500 Ft,-
Regisztrálni az alábbi linken tudtok:
A koncertet mindenki saját felelősségére látogassa!
A higiénia maximális fenntartása és az egészség megóvása érdekében sóbarlangunk levegőjét nemcsak rendszeres szellőztetéssel, hanem illóolajos fertőtlenítéssel is biztosítjuk!
Emellett kollégáink teljes odafigyeléssel kezeli az óvintézkedéseket, ezért Téged is kérünk a következőkre:
-külföldi tartózkodást követően kérünk, hogy 14 napig ne látogasd termünket,
-ha bármilyen fertőző betegség kezdeti tüneteit tapasztalod magadon (pl. rossz közérzet, hőemelkedés, láz, fejfájás, szédülés, torokfájás stb.), kérünk, hogy teljes gyógyulásodig kerüld a koncertek, programok látogatását,
-közvetlenül a sóbarlangba való megérkezésed után, valamint távozásod előtt is alaposan moss kezet legalább 40 másodpercig!
-Minden mellékhelyiségünkben széles spektrumú fertőtlenítő kézmosó szappanokat helyeztünk el, bátran használd ezeket,
-A maszk viselése nem kötelező, hanem ajánlott!
Köszönjük, hogy ennek a néhány egyszerű lépésnek a követésével segíted saját magad és társaid egészségének megőrzését.
 
 

Összes dátum

  • from 2020. Október 26., Hétfő to 2020. Október 26., Hétfő

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Sóker Kristálysóbarlang és Sóterápiás szaküzlet

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.
Telefon és fax: +36 1 312-1646
Email: info(kukac)soker.hu

2020. augusztus 14-15-én (pénteken és szombaton) üzletünk és a sóbarlang zárva tart. 

Nyitvatartás:      

H-P: 10-20 óráig
  Sz: 10-16 óráig 

Május 18-tól üzletünk és a sóbarlang nyitvatartása az alábbiak szerint módosul:

H-P: 10-18 óráig

Sz: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon