Öku Mikulás a Sóbarlangban

Öko Mikulás - Sóker Sóbarlang Budapest – Sóterápia és Kristálysó szaküzlet – Sószoba, Sókamra építés

Napjaink egyik legnagyobb, és egyben legfontosabb kihívása a környezetünk, az életterünket jelentő természet megóvása, a fenntartható jövő felé tett tudatos lépések megtétele, a környezettudatos szemléletmód mindennapjainkba való beépítése.

Éppen ezért az idei évben a Mikulás is a környezettudatosság mellé állt, Zöld Manóival és rosszcsont Krampuszaival a legkisebbeket hívja segítségül környezetünk megóvására!

Nézze meg az alábbi videót, mely tavaly, 2010-ben decemberében készült itt a Sóbarlangban, amikor a Devecseri iszapkatasztrófában érintett Devecseri óvodásokat fogadta az Öko Mikulás.A felvételért köszönet a LIFE NETWORK Magazinnak!

Az ÖKO Mikulás egészséget ad ajándékba!

Öko Mikulás - Sóker Sóbarlang Budapest, Sóterápia Központ és Kristálysó Szaküzlet, Sószoba sókamra építés

Mivel a Mikulás számára is rendkívül fontos az egészségünk és környezetünk védelme, úgy határozott, idén egészséget ad ajándékba. Nem a csokoládék és cukrok garmadájával halmozza el a gyermekeket a Magyar Mikulásszolgálat ÖKO Mikulása, hanem az élet legfontosabb ajándékát az egészséget hozza el minden csemetének és szülőnek, aki ellátogat az egyedülálló környezetben kialakított Rezidenciájába december 3-án Sóker Kristálysó Barlangba (Bp. VI. Mozsár u. 7.).

Az ÖKO Mikulás minden kis látogatóját a kellemes fényben derengő himalájai sótéglából kialakított, gyógyító sópárás levegőjű sóbarlangban berendezett varázslatos hangulatú dolgozószobájában várja. A találkozás alkalmával a Nagyszakállú minden gyermekkel elbeszélget az egészséges életmóddal és környezetvédelemmel kapcsolatban, így ezen programunk a környezet-, és egészségtudatos nevelést szolgálja – játékos formában.

Sóhomokozó - Sóker Sóbarlang Budapest, Sóterápia Központ és Kristálysó Szaküzlet, Sószoba sókamra építésJáték a Sóhomokozóban

A látogatás keretében a gyerkőcök játszhatnak a Mikulás kedvenc Zöld Manójával is a himalájai Sóhomokozóban, ahol játék közben egészséges környezetben erősíthetik immunrendszerüket és fejleszthetik koncentrációs képességeiket.

Mikor fogadja a gyerekeket ÖKO Mikulás?

2011. december 3-án között, 10-13 óra között

A látogatás időtartama 40 perc.

Belépőjegy ára:

  • 1100 Ft/gyermek
  • 600 Ft/felnőtt kísérő

Milyen ruhában érdemes jönni a Sóbarlangba?

A barlangban átlagosan 20 celsius fok van, ennek megfelelő öltözék javasolt. A Sóhomokozóba vastag váltózoknit javasolunk felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, hogy ne papucsban kelljen játszani, amibe be tud szóródni a sógranulátum, kényelmetlenné téve a lépkedést.


 

miki_hir_fej_2010_1Magyar Mikulásszolgálat

www.mikulasszolgalat.hu


Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

A Sóker Sóbarlang és Szaküzlet decemberi nyitvatartása

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-14 óráig
Vasárnap: zárva

Ünnepi nyitvatartás:

2020. december 24.: 10:00-12:00
2020. december 25-26-27: ZÁRVA
2020. december 28-29-30: 10-18 óráig
Szilveszter és 2021. január 03. között: ZÁRVA

Bejelentkezés a sóbarlangba:
+36 1 312-1646 vagy info@soker.hu

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon