Érzékek temploma

„A mennyország olyan tudatállapot, amelybe csak most lehet belépni.” (C.Spezzano)

Egyéni és páros tantrikus szertartás Szentesi Szilviával és Veres Krisztával

Időpont: május 28. péntek és május 30. vasárnap

tantra-union

Különleges helyszínen a Sóbarlangban, érzékébresztő és lélekrehangoló rituálé vár rád. Hangok, színek, érintések és mozdulatok összhangja születik meg a pillanat megismételhetetlenségében. Ekkor összekapcsolódhatsz, ill. összekapcsolódhattok a lélek mélyén megbújó igaz, tiszta és természetes vágyakkal, érzésekkel és nyugalommal. A pillanat kitágul, és bepillanthatsz a szíveinkben rejlő csodákba. A helyszín felerősíti a pozitív hatásokat a sókristályok mélyen tisztító hatásának köszönhetően! Ajánlom a rituálét pároknak, ha:

 • szeretnétek megünnepelni egymást és a kapcsolatot
 • szeretnétek visszatalálni az intimitáshoz
 • szeretnétek elmélyíteni az intimitást a kapcsolatban
 • szeretnétek kifejezni mindazt, amit a másik iránt éreztek
 • szeretnétek hálát adni a Szerelem Csodájáért

Egy párkapcsolatban bármikor eljöhet az a pillanat, amikor érdemes megállni és másképpen fordulni egymás felé, hogy újra megszülethessék a Szerelem Szentsége. Ajánlom az „Érzékek temploma” rituálét az ilyen pillanatokhoz, és az évfordulók megünnepléséhez is. artatlansag

Egyéni Érzékek Temploma Szertartás

A Szerelem állapota maga az Élet, az Életre és a Világra való nyitottság, amikor teljes szívünkkel és lelkünkkel nyitva vagyunk, a szeretet-energia folyamatosan áramlik bennünk, körülöttünk és rajtunk keresztül. Ajánlom, ha:

 • egyedül élsz és nem tudsz megnyílni mások felé
 • blokkolt az életedben a szeretet áramlása
 • nehezen tudsz kapcsolódni
 • hosszabb ideje nincsen jelen az életedben a szerelem, az érzékiség és a szexualitás és szeretnél ezen változtatni
 • kapcsolatban élsz, de nem tudsz megnyílni, félsz a kapcsolat elmélyülésétől

Most két teljes napon várjuk a bejelentkezőket, egyéni ill. páros szertartásra!

 • Május 28-án pénteken 10:00-21:00-ig egyéneket várunk
 • Május 30-án vasárnap 10:00-21:00-ig párokat fogadunk.

A szertartások részvételi díja:

 • pároknak 26 000Ft
 • egyéneknek 19 000Ft / másfél óra.

A jelentkezéshez küldd el nekem az ÉRZÉKI szót emailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Magaunkrólszentesiszilvia

Szentesi Szilvia vagyok, intimitás terapeuta, mozgásművész. Életem első nagy szakasza a testem, érzékiségem és nőségem teljes elutasításából állt, és természetesen teljes kudarcot vallottam. Mára boldog, kiteljesedett és gazdag nőnek tudom magam, mint lelkiekben és testiekben (anyagiakban is). Ez azért valósulhatott meg, mert feloldottam magamban a test és lélek szétválasztottságát. Minden testtel való munkámat, legyen az tánc, terápia áthat a lelkiség és az intimitás. És minden lélekmunkám és élményem a testemmel való tudatos kapcsoltnak, és szeretetteljes kapcsolódásnak az ajándéka. Nagy ajándéknak és lehetőségnek gondolom, hogy nőként élhetek a mai időkben. Hihetetlenül sok bölcsesség áramlik keresztül azon a nőn, aki öntudatra ébred, és vállalja erejét. Szeretem, hogy a szépség hozzánk nőkhöz társítható a leginkább. Ebben az értelemben a virágokkal, a természettel tartok rokonságot, ami büszkévé tesz, és szeretném, ha a természet is végre megkapná azt a tiszteletet, csodálatot és gondoskodást, ami jár neki. Mint ahogy önmagunknak is jár az örömhöz való jog. Szenvedélyesen járom az örömhöz vezető utat. Egyre inkább azt érzékelem, hogy az öröm minden pillanatban jelenvaló, és a fájdalom magamhoz ölelésével még mélyebbé válik. Nem kívánkozom a Paradicsomba, mert annyi gyönyörűséget adhatok és kaphatok itt a Földön, hogy ez épp elég.

www.intimitas.hu

Veres Kriszta vagyok, Avalon Papnője és az Ezernevű Istennőt szolgálom ebben a földi létben is.  Glastonburyben, Avalon szigetén emlékeztem vissza a bennem élő papnő tudására a Kathy Jones által alapított Avalon Papnője Iskolában.
Az Avalon Papnője Iskola tanításait és a Kárpát-medence földjének, népeinek (valaha és most itt élő) bölcsességét, hagyományait ötvözi és adja tovább a mai kornak megfelelő formában a hároméves Danu Pap/nője Iskola, melyet 2006-ban indítottam el és melynek tavaly novemberben a negyedik évfolyama indult el. A Papnő Iskolán kívül több egyéves csoportot is vezetek, ahol a résztvevők összehangolhatják magukat a természetben áramló és a mi életünk alapjait és képező energiákkal. Folyamatosan vezetek csoportos és egyéni szertartásokat a Budapesti Istennő Templomban, melyet 2006. szeptemberében alapítottam, illetve különböző spirituális rendezvényeken és fesztiválokon. Részt veszek a Glastonbury Istennő Templom és a Glastonbury Istennő Konferencia munkájában, Budapesten is szerveztem már három Istennő Fesztivált, ahová a világ minden pontjáról érkeztek vendégek. Három éve jelennek meg írásaim az Ezo Tér Magazinban, folyamatosan tartok előadásokat, meditációkat az Istennő Templomban és rendezvényeken, a rituálék és szertartások erejét egyéni terápiás folyamatokban is továbbadom. Életem nagy ajándéka és szenvedélye a csakrákhoz hangolt Éneklő Kristálytálakkal való munka, mely varázslatos lélekutazásokra visz engem és az Éneklő Kristálytál Rituálék résztvevőit is.

www.vereskriszta.com

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

A Sóker Sóbarlang és Szaküzlet decemberi nyitvatartása

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-14 óráig
Vasárnap: zárva

Ünnepi nyitvatartás:

2020. december 24.: 10:00-12:00
2020. december 25-26-27: ZÁRVA
2020. december 28-29-30: 10-18 óráig
Szilveszter és 2021. január 03. között: ZÁRVA

Bejelentkezés a sóbarlangba:
+36 1 312-1646 vagy info@soker.hu

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon