A Sóker Himalája Sóterápia már strandon is elérhető!

sport beach - Sport Beach Gárdony - Sóker Sóbarlang Budapest - Sóterápia Központ és Kristálysó Szaküzlet - Sószoba, sókamra építés

Megnyílt Magyarország első, strandi körülmények között kialakított SÓKER Himalájai Sóhomokozója és Sórelax szobája a Velencei-tó partján, az idén 10 éves gárdonyi Sport Beach & Campingben.

  1. Sport Beach faházak - Sóker Sóbarlang Budapest - Sóterápia Központ és Kristálysó Szaküzlet - Sószoba, sókamra építés hangulatos faházakkal tarkított Sport Beach & Camping az ország első – és idáig is egyetlen – öko szemléletű strandjaként működik, ahol a szelektív hulledékgyűjtés mellett víz- és  energiatakarékos közösségi helységek, szélgenerátor és napelemek, vákuumcsöves napkollektor és természetes, lebomló tisztítószerek alkalmazása mutat jó példát a környezettudatosságra nyitott közönségnek.

Sport Beach sportpályák - Sóker Sóbarlang Budapest - Sóterápia Központ és Kristálysó Szaküzlet - Sószoba, sókamra építés Az aktív pihenésre vágyókat az öko strand 18 szárazföldi és vízi sportpályája – mint például strandfoci-, street ball- ,lábtenisz-, petanque pályák –, ezen felül hétvégén vitorlázási-, szörfözési és vízi aerobic lehetőség várja. A mozgás és kikapcsolódás mellett az egészséges nyaralást a strand büféjében bio alapanyagokból készült kemencés-lángos és bio üdítőitalok választéka teszi teljessé.

Sószoba Nyitási Akciónk keretében minden nálunk vásárolt Sóbarlang Bérlet mellé egy ingyenes Sport Beach strandbelépőt adunk ajándékba!

Sóhomokozó a Sport Beachen - Sóker Sóbarlang Budapest - Sóterápia Központ és Kristálysó Szaküzlet - Sószoba, sókamra építés A strandon a kikapcsolódás mellett a testi-lelki egészség megőrzésére is van lehetőség. A természetes egészségmegőrzés jegyében kialakított SÓKER Himalájai Sóhomokozó és Sórelax szoba gyerekek és felnőttek számára egyaránt biztosítja a himalájai kristálysó jótékony hatását. A kristálysó párával dúsított levegőjű Sóker  Sóhomokozóban a gyerekek játék közben gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket és koncentrációs képességüket, a felnőttek pedig eközben nyugágyakban élvezhetik a tiszta és stabil tengerparti környezetet idéző sópárás klímát.

Jegyárak a Sóker Himalája Sóhomokozóban, a Sport Beachen:

  • 700 Ft / 30 perc gyerekeknek
  • 1100 Ft / 60 perc felnőtteknek

Kedvezményes bevezető ár aug. 31-ig!

  • 500 Ft / 30 perc gyerekeknek
  • 800 Ft / 60 perc felnőtteknek

Emellett a Lélek-Harmónia szobában hang-, fény-, és aromaterápiával várják a nyugalmat keresőket, míg a megfiatalodás az aromaterápiás frissítő masszázzsal járul hozzá. Az ezotéria iránt nyitott látogatók kineziológia és Bach-virágterápia segítségével kereshetik a lelki egyensúlyt és a megoldandó problémák megoldásához vezető utat. Szombat délutánonként az egészséges- és környezettudatos életmód jegyében ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak a vendégek.

A Sport Beach & Camping programjairól, strandbelépőkről és kemping szálláshelyekről itt olvashat tovább:
>>> www.sportbeach.hu

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

A Sóker Sóbarlang és Szaküzlet decemberi nyitvatartása

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-14 óráig
Vasárnap: zárva

Ünnepi nyitvatartás:

2020. december 24.: 10:00-12:00
2020. december 25-26-27: ZÁRVA
2020. december 28-29-30: 10-18 óráig
Szilveszter és 2021. január 03. között: ZÁRVA

Bejelentkezés a sóbarlangba:
+36 1 312-1646 vagy info@soker.hu

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon