Gong-Fürdő a Sóbarlangban

Gong-fürdő - Sóker Sóbarlang Budapest, Sóterápia Központ és Kristálysó Szaküzlet, Sószoba sókamra építés

Gong-Fürdő és Gong-Tanfolyam a Sóbarlangban

Tomasz Czartoryski (Lengyelország, az Európai Hangmasszőr Szövetség elnöke) meditatív koncertje, hatalmas gongok, tibeti tál, kristálytál és más ősi hangszerek relaxációs, gyógyító jellegű meditációs hangfürdője a Sóbarlangban.

Közreműködik: Bergerné Wilk Halina (tolmács, kísérő gongmester,  MaGong együttes vezetője)

A koncert időpontja: 2011. május 14. szombat 20 óra

Belépő: 4.000 Ft
A sóterem adottságai miatt a csoport létszáma max. 12 fő.

Gong-Tanfolyam: Tomasz kétnapos intenzív tanfolyamot tart mindazoknak, akik komolyabb szinten szeretnének elmélyedni a gong-játék rejtelmeiben, és közelebbről megismerni azt a hatalmas tisztító és harmonizáló erőt, ami árad belőlük.

>>> Olvasson tovább a Tanfolyamról itt!

A koncertre vagy a tanfolyamra bejelentkezés a 312-1646 telefonszámon, vagy az alábbi űrlapon:

A Lengyel mesternek számos tanítványi tábora van több országban. (Lengyelország, Szlovénia, Portugália, stb.) Magyarországon Hévizen, Balatonalmádiban, Budapesten és több ízben Szegeden koncertezett már. Általa szervezett relaxációs, meditációs koncertjeinek egyedülálló hangulata van, általában fekve szokták a koncertet végighallgatni, mert egy nagyon mély ellazult állapotban így fekve könnyebben kerülhetünk. Tomasz keleti hangszereket mint pl. a több fajta hangzású gongot, tibeti és kristály tálakat, antilop szarv, de akár egy fa furulyát és indiai shruthi (harmónium) szólít meg, és közben áldásos mantrákat énekel a hallgatóknak.

A koncerten levők egy érdekes utazásban vesznek részt. Van aki jövőbeli képeket lát. Nagyon sokan egy hatalmas boldogságban, áldásban részesülnek. Sokan újból az anyaméhen belüli biztonságot érzik…

Jövendölések szerint a gong hangjainak köszönhetően az emberek tudatosabban, egészségesebben és „érzelmileg tisztábban” képesek élni.

A gong terápia segít az életöröm visszatalálásában. Rengetegen beszámoltak arról, hogy nőtt az önbizalmuk, türelmük, öntudatuk, bőség és bizalom érzetük. Több embernek jobb irányban megváltozott az életük.

5000 évvel ezelőtt az emberiség által használt hangok ma is hatással vannak az emberi szervezetre. Lehetőségünk lesz arra, hogy a hangok varázslatos birodalmába bejussunk és megtapasztalhassunk a rezgések áldásos hatásait:

  • Gong - Tomasz - Sóker Sóbarlang Budapest - Sóterápia és Kristálysó Szaküzlet - Sószoba és sókamra építésszervezetünk harmonizálása,
  • energiablokkok, feszültségek, stressz oldása,
  • krónikus fáradtság megszüntetése,
  • érzelmi problémák okainak megtalálása

A hang mentális, érzelmi és fizikai szinten hat, általános könnyedségérzetünk alakul ki, a test megfiatalodik.

E módszert számos országban, állami gyógyító intézményekben is alkalmazzák.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy a relaxáció alatt kedvező irányba változik az önbizalmunk, belső harmóniánk, tűrőképességünk, bizalmunk a világba és bőségérzetünk, a megértés. Jobban rálátunk magunkra és problémáinkra, megnyugszunk, energetikailag feltöltődünk.

Jelentkezzen és vegyen részt velünk egy utazáson a gyógyító rezgések birodalmába!

A jegyfoglalást legkésőbb a koncertet megelőző egy hétig tartjuk, az elővételben rendelt jegyet kérjük legkésőbb a koncert előtt egy héttel személyesen vegye át a Sóker Sóbarlangban (Bp. VI. Mozsár u. 7.). Köszönjük!

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

A Sóker Sóbarlang és Szaküzlet decemberi nyitvatartása

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-14 óráig
Vasárnap: zárva

Ünnepi nyitvatartás:

2020. december 24.: 10:00-12:00
2020. december 25-26-27: ZÁRVA
2020. december 28-29-30: 10-18 óráig
Szilveszter és 2021. január 03. között: ZÁRVA

Bejelentkezés a sóbarlangba:
+36 1 312-1646 vagy info@soker.hu

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon