Sóterápia az allergia ellen - AKCIÓS BÉRLETEK, TERMÉKEK!

Javában tart a nyári végi allergia szezon , mely során sajnos évről évre egyre többen küzdenek a kellemetlen tünetekkel, gyakori tüsszögéssel, orrdugulással, szem irritációval, bőrkiütésekkel és még sorolhatnánk.

Gyógyszerek alkalmazásával persze lehet átmenetileg csökkenteni a tüneteket, és erre akut esetekben szükség is van, azonban a hosszú távú tünetmentességet csak az okok megszüntetésével és a szervezet öngyógyító képességének megerősítésével lehet elérni.

Ehhez nyújt hatékony segítséget a himalájai kristálysó, mely egy természetes antihisztamin hatású anyag, ezáltal rendszeres használata megakadályozza, hogy az allergiás tüneteket kiváltó hisztaminok a különböző allergének hatására működésbe lépjenek.

Emellett a kristálysó előnye, hogy a szoba légterében elhelyezve természetes negatív ion forrásként viselkedik, szerkezetéből negatív ionok lépnek ki a levegőbe. Tudományos kutatások igazolják, hogy bizonyos allergiát kiváltó anyagok, mint például a por vagy a pollenek, pozitív elektromos töltéssel rendelkeznek. A negatív ionok csökkentik ezen pozitív töltésű anyagok allergén hatását a légzőrendszer sejtjeiben.

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

A Sóker Sóbarlang és Szaküzlet decemberi nyitvatartása

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-14 óráig
Vasárnap: zárva

Ünnepi nyitvatartás:

2020. december 24.: 10:00-12:00
2020. december 25-26-27: ZÁRVA
2020. december 28-29-30: 10-18 óráig
Szilveszter és 2021. január 03. között: ZÁRVA

Bejelentkezés a sóbarlangba:
+36 1 312-1646 vagy info@soker.hu

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon