Ingyenes Sóbarlang látogatás az Asztma Világnapja alkalmából

Asztma Világnapja - Sóker Sóbarlang Budapest, Sóterápia Központ és Kristálysó Szaküzlet, Sószoba sókamra építésA sóbarlang terápiát TÉRÍTÉSMENTESEN kipróbálhatja május 8-án szombaton, amikor az Asztma Világnapja alkalmából ingyenes Nyílt Napot szervezünk 12-18 óráig.

Regisztráljon a 312-1646 telefonszámon és próbálja ki ezt a nagyszerű természetes egészségmegőrző módszert minden kötelezettség nélkül!

A Nyílt Nap keretében a sóterápiás relaxáció mellett aktív programon is ingyenesen részt vehet: 18-19 óráig ingyenes Jóga órát tart a Kék Lótusz Jógaközpont. A Sóbarlanban történő testmozgás a sópárával telített levegő miatt különsen hasznos. Próbálja ki most ingyen a tüdőgyógyász segítségével kidolgozott sóterápiás jógát!

>>> Kristálysó Jóga részletes leírás és Fitt.Info újságcikk, kattintson ide!

Ha csak hétköznap ér rá, akkor is kedvezményesen vehet részt a sóterápián: szerdától péntekig az Asztma Nap tiszteletére 50% kedvezménnyel, azaz féláron látogatható mind a Sóbarlang, mind a Só-homokozó!

>>> Olvassa el, hogyan gyógyultak asztmás beteg vendégeink a Sóbarlangban

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon