Peter Hess® hangmasszázs

Hangmasszázs kezelések a Sóbarlangban Hován Antal Peter Hess® hangterapeutával

Egyensúlyunk alapja az energia szabad áramlása. A stressz, feszültség vagy egyéb okok miatt blokkok keletkezhetnek a testünkben, melyek akadályozzák az életenergia szabad áramlását, és betegségek kiindulópontjai lehetnek. A Peter Hess® Hangmasszázs Terápia több ezer éves múltra visszatekintő holisztikus módszer a test-lélek-szellem egységünk egyensúlyának helyreállítására. A himalája só és sóbarlang-terápia jótékony élettani hatásaival szintézist alkotva igazán hatékony egészségmegőrző- és gyógyító módszer.

A  hangmasszázs során testünk megfelelő pontjaira helyezett tibeti hangtálak harmonikus rezgése végighalad az összes sejtünkön, hasonlóan egy tóba dobott kő által keltett hullámzáshoz. Az így létrehozott sejtmasszázs segít feloldani ezeket a blokkokat, miközben tudatunkat is ellazult, meditatív állapotba hozza, melyben a természetes öngyógyító folyamatok jóval aktívabbá válnak.

A harmonikus rezgések hatására boldogságérzet és nyugalom árad szét bennünk, feltöltődünk energiával a mindennapi kihívásokhoz és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

A foglalkozások a  sóbarlang magas negatív ion koncertrációjú sópárával dúsított, stresszoldó és nyugtató színterápiás hatású sótégla-világítással rendelkező helységében zajlanak. Ez a környezet már önmagában is jó hatással van a szervezetre, a legalább 7-féle fémből kovácsolt, erőteljes gyógyító hatással rendelkező tibeti hangtálak rezgései pedig tovább fokozzák a hely gyógyító közegét.

Egyéni kezelések időpontja a Sóbarlangban:
 • kedd: 12:00 – 16:00 között
 • csütörötök: 12:00 – 16:00 között
 • szombat: 13:00 - 16:00 között

Egy kezelés díja: 8000 Ft / 1 óra

Komolyabb problémák, hosszú idő óta fennálló tünetek esetén 5-6 kezelés után érzékelhető látványos javulás. Az elért állapot hosszabb távú megőrzéséhez további néhány alkalom szükséges, hogy a test-lélek-szellem egység “emlékezzen”.

Erre a célra 5 alkalmas kedvezményes Hangmasszázs Bérlet-et ajánlunk, melynek ára 30.000 Ft, azaz 6000 Ft / alkalom.

Ajándékutalvány is kapható! Megrendelés a Webshopban.

Bejelentkezés!

 

 

A terapeutáról

Hován Antal egy igazi elhivatott terapeuta: nemcsak gyakorolja, hanem kutatja is a hanghullámokat és rezgéseket. A Peter Hess hangmasszőr talpmasszőr, matematikus, hangmérnök és frekvencia-kutató is egyben. 2003 óra az alacsony frekvenciák emberekre gyakorolt élettani hatásait kutatja. A sejtregressziós analízis úttöröje, a hanghullám gyógyászat elhivatott kutatója.

A hangmasszázs, hangterápia hatásai

  • Stressz okozta feszült állapotok, energiablokkok oldódása
  • Légzés javulása, elmélyülése
  • Immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
  • Nyak, váll, hát, deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése, fejfájás, alvászavarok elmúlása
  • Emésztési szabályozás, alhasi görcsök oldódása
  • Keringési zavar, magas vérnyomás helyreállítása

Ellenjavallatok:

 • szívritmus szabályozóval élők számára
 • epilepsziára hajlamosok számára
 • lázas vagy akut gyulladásos állapotban
 • terhesség első trimeszterében

A Peter Hess® Hangmasszázs terápia eredete

Peter Hess® német fizikus módszerének alapjául a hangok hatásával kapcsolatos olyan ősrégi felismerések szolgálnak, melyeket már több ezer évvel ezelőtt alkalmaztak Indiában, hogy helyreállítsák a szellem, a test és a lélek harmóniáját.
Közel 20 éves kutatómunkája során a hagyományos keleti zene emberi szervezetre gyakorolt gyógyító hatásával foglalkozott. Számos kutatóutat tett Nepálba, Tibetbe és Indiába. Éveken át tartó kutatás és gyakorlat során fejlesztette ki a hangmasszázs terápiát, mely hozzásegít a test energiamezejében keletkezett zavarok helyreállításához, támogatja az immunrendszer felerősödését.

Hogyan történik a hangmasszázs kezelés?

Meghatározott kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű hangtálakat helyezünk, melyeket filc ütővel lágyan megütünk. A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszál végeinél. A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli s a folyamatos hang és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul.
Az ismételt kezelések eredményeként segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni.

Mi történik testünkben a hangmasszázs kezelés alatt?

Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből van, mely szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre. A bőrön keresztül hatolnak testünkbe a rezgések, eljutnak az izmokhoz, belső szervekhez, megmozgatva a mintegy 100 billióra becsült sejtjeinket. A tálak rezgései a kellemes, vibráló érzés mellett áthangolják szervezetünket, helyreállítva energetikai egyensúlyát.
A hangmasszázs másik hatása, hogy a folyamatos felhangokban gazdag hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, úgynevezett relaxációs állapotba. Ez az alvás és ébrenlét közti nyugalmi állapot közvetlenül az elalvás előtt, lazítógyakorlatok, vagy meditáció alatt tapasztalható és köztudottan jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre.
A hangtálakból egyenletes ritmus szerint áramló hangok és rezgések hatására nő a boldogságérzet és a nyugalom, javul az energiaháztartás. A többszöri kezelések hatására erősödik az immunrendszer, fokozódik a kreativitás, nő a kiegyensúlyozottság.
A klasszikus hangtál, ami a leginkább elterjedt és ismert, Tibetből, Nepálból és Indiából származik. A tradicionális tálak 12-féle fémből készülnek, ahol a 7 bolygó féméhez arany (Nap), ezüst (Hold), higany (Merkúr), vörösréz (Vénusz), vas (Mars), ón (Jupiter), ólom (Szaturnusz), még további ötöt használnak. Ezek a következők: cink (feszült állapotok ellen hat), meteorfém (fokozza a tettvágyat és az aktivitást), bizmut (fokozza az emésztőrendszer működését), galenit (ízületi gyulladások ellen), és pirit (a tüdőt erősíti). Ez az ötvözet tartalmazza még egy régi hangtál darabját, – mint a régi tudás szimbolikus transzformátorát. Néhány fém, pl. a higany, vagy az ólom, homeopátiás potenciálásban kerülnek az ötvözetbe, ahogy ez a régi gyógyító tudásnak (Ayurveda) megfelel.

Bejelentkezés!

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon