Sóbarlang Jóga a Sóker Sócentrumban

Hatha flow jóga Andrássy-Brunner Babettel 

babettjogakepLégzés és áramlás, megtartás és figyelem, beleengedés és ellazulás 23 tonna himalája sótégla varázslatos fénye közt, gyógyító sópárás levegőben. Hold & Flow névre keresztelt óráimon egyszerre van jelen a dinamikus vinyásza flow áramlása és a hatha jóga statikussága és elmélyedése.

A 90 perces órák során a kényelmes nyújtózásoktól, átmozgatásoktól haladunk fokozatosan az óra csúcspontjához, majd ismét lassulni kezdünk, amíg meg nem érkezünk a megérdemelt relaxációig. 
Az órák testileg és energetikailag kiegyensúlyozó hatásúak, kezdőként és haladó gyakorlóként is bátran csatlakozhatsz. Minden második héten tematikus órát tartok, ahol 1-1 területtel kiemelten foglalkozunk.

Időpont:
minden kedd este 18:30 - 20:00.
Hozzájárulás:
2500 Ft
Ha jönnél, kérlek jelentkezz be a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a +36-30-654-9383-as telefonszámon sms-ben. Ha közbejön valami, kérlek ne felejtsd el jelezni.
 
Bemutatkozás:
"Andrássy-Brunner Babett vagyok hatha- flow- gerinc- és nőijóga órákat tartok személyesen és online csoportos és egyéni órák keretében, valamint mozgással integrált funkcionális fascia terápiával foglalkozom.

Gyerekkorom óta érdekel az elme és tudat működése, a lét és a tapasztalás határai. Sokat sportoltam, rengeteg mozgásformát kipróbáltam, kerestem az egyensúlyt, de nehezen találtam. Mikor eljutottam életem első jógaórájára, azonnal tudtam, hogy megvan, amit kerestem: egy olyan módszer, ami egyszerre személet és tudomány, mozgás és megnyugvás, tett és tapasztalás. Megtanít a határaim tiszteletére, mégis fejleszt, rugalmassá teszi a testem és a gondolkodásom.
Ismerd meg te is ezt a komplex és mégis egyszerű, tapasztaláson alapuló mozgás- és filozófiai rendszert, ami neked is segíthet abban, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, egészségesebb és tudatosabb legyél a mindennapjaiban."

 

 

Slow flow jóga Bércesi Gyönggyel

 gyongy small
Elkezdünk a sóbarlangban egy ősz-téli jóga kört, ahol az órak egy szép láncban kapcsolódnak majd: belső utazásunkban építjük a biztonságot, közelséget magunkban, a kint és bent egyensúlya felé törekszünk.

Érdemes heti rendszerességgel együtt haladni benne, ugyanis az elköteleződés segíti a a belső folyamatokat, (de alkalmakra is csatlakozhatsz).

Hozhatsz rá magadban témát is, amivel dolgoznál.


Időpontok:


okt, 22. csütörtök  Belső egyensúly
okt. 29. csütörtök  Méregtelenítés
nov. 5. csütörtök  Manifesztációk
nov. 13. péntek  Önelfogadás
nov. 19. csütörtök  Meditatív flow
nov. 26. csütörtök  Földelés
dec. 3. csütörtök  Belső férfi-női egyensúly
dec. 10. csütörtök  Hála jóga
dec. 17. csütörtök  Öröm


minden csütörtökön folytatjuk, további témák hamarosan érkeznek. 


Az órák 18:30-kor kezdődnek.


Az óra menete: légzésgyakorlatok után áramló bemelegítés. Egy órás fizikai rész dinamikus gyakorlással és kellemes nyújtásokkal. Az óra végét pihentető, mély relaxációval/ meditációval zárjuk. Haladó és kezdő gyakorlókat is szeretettel várok! Matracok és takarók rendelkezésre állnak. 


Részvételi díj: 2 500 Ft a helyszínen fizetve.


Kérlek, jelentkezz mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a sóbarlangban, tel.: 06/1 312 1646


Ha kérdésed van, írj facebookon vagy mailben.


Bemutatkozás: 

Hatha és fasciális vinyása flow oktató és lelkes gyakorló vagyok. Közel 500 órányi képzésen vagyok túl, 11 éve van jelen a jóga az életemben, és mindig találok benne új utakat. Tematikus flow órákat tartok, ahol a mozgásban tiszta jelenlétet tapasztalhatsz meg. Légzőgyakorlatokkal, mudrákkal és meditációval támogatjuk az óra célját. A jóga kiegyensúlyoz, és olyan eszközöket ad a kezembe, amiket bárhol használhatok, visszakapcsol magamhoz, s így harmonikusan tudok kapcsolódni a környezetemhez is. Ebben az időszakban ez a kapcsolódás - kifelé és befelé - nagyon fontos. A sóbarlang hangulatos, meleg fényei segítik a nyugalom és a koncentráció, befelé figyelés megteremtését. A jógában alkalmazott mély légzések a sós párás levegőben még inkább értelmüket nyerik – a tüdőn keresztül az egész test tisztul, újjászületik.


Gyakoroljunk együtt!
Namasté,

Gyöngy

                                                                                                                                                      

 Kundalíni jóga a sóbarlangban

kunadlini edit small

A Kundalini jóga a tudatosság jógája. Abban támogat, hogy bőségben, szépségben és áldásban éljük az életet. Többnyire dinamikus mozgást, légzésre való koncentrációt és hangok zengetését, mantrákat alkalmazunk a gyakorlás során. A különböző jóga technikák pontos kombinációjával gyors és tudatos eredményt lehet elérni. 

A kundalini jóga egy ősi módszer, amely felébreszti a tudatosságod és elvisz eredeti önvalódhoz. Segít, hogy felismerd a fizikai, mentális és érzelmi állapotodat és ezzel párhuzamosan támogasd az egészségedet és a jóllétedet.
Fejleszti a intuíciód és megtanít erősíteni az immunrendszeredet, a nyirokrendszeredet, az idegrendszeredet, és a keringésedet. A jóga során feltárod emberi lényed mélységét, természetét és lehetőségeit. 

Az óra különlegessége, hogy a gyakorlást sóterápiás térben végezzük. A levegőben lévő himalája sópára belégzésével kitisztul a tüdő. A sókristály által kibocsátott fény frekvenciája közvetlen hatással vannak a sejtképző funkciókra. 

 
Egy csodás öngyógyító estére számíthatsz ebben a meghitt, gyógyító sóbarlangban! 

Előképzettségre nincs szükség. 

Az órát Sahejpal Kaur / Szász Edit vezeti, kundalini jóga oktató, ayurvéda és jóga terapeauta étkezési és életstílus tanácsadó. 

Időpontok:

-csütörtökönként 18:30 - 20:00

Részvételi díj: 3000 Ft a helyszínen fizetve 

A terem befogadóképessége 12 fő, ezért előzetes bejelentkezés szükséges:
- az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy
- ezen a számon: +3613121646

 

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon