Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

zold turmix


ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban

Mi is a zöld turmix?

Zöld levelek: aminosav-, fehérje-, rost-, klorofill- és ásványi anyag -tartalmuk miatt a bolygón fellelhető legjobb lúgosító élelmiszerek. Ha zöld turmixokkal egészítjük ki étrendünket, szervezetünket lúgosan és egészségesen tarthatjuk.

ZÖLDTURMIX, NEM BAJ HA RÁSZOKSZ!

 Fogyasztása a következő kockázatokkal és mellékhatásokkal járhat: duzzadó életerő és energia egész nap; lecsökkent alvásigény; ragyogó bőr, haj és körmök; belső szervek vitalizálása, látásjavulás és pozitív világszemlét.

 Az élénkzöld „kotyvaléknak”kifejezetten kellemes illata van! Több mint, jóízű! Nem túl édes, nem túl keserű, a legszokatlanabb íz, amit valaha éreztél, és csupán egyetlen szópár illik rá: tömény frissesség!

Az ízletes, zöld turmixok elkészítése egyszerű, és fogyasztásukkal hozzáférünk a zöld levelű növények gyógyító erejéhez. Akármilyen étrenden is élsz, ha mellette rendszeresen iszol zöld turmixokat, akkor jelentős mértékben javíthatsz az egészségi állapotodon.

A zöld turmixok 60% -nyi bio zöld levelet és 40 %-nyi bio gyümölcsöt  tartalmaznak.

A zöld turmixok könnyen emészthetőek. A felszívódásuk szó szerint már a szájban elkezdődik. A zöld turmixok a préselt levekkel ellentétben teljes élelmiszerek, mivel rosttartalmuk megőrződik! A rostfogyasztás fontos a gyomor-és béltraktuson keresztül történő kiválasztás szempontjából.

A zöld turmixokat minden korú gyermek szereti. Természetesen az Ő esetükben óvatosnak kell lennünk és a turmixok mennyiségét csak lassan fokozatosan szabad növelni, hogy a gyermek szervezete hozzászokhasson a folyékony formában fogyasztott nagy tápértékhez.

Ez a varázslatos ital bárki számára és bármelyik országban elérhető = SÓKER ZÖLDTURMIX BÁR, 1066 Budapest, Mozsár u. 7   

Kezdd el megfigyelni, milyen ételtől érzed magad valóban jól, milyen táplálék válik valóban az egészségedre! Alakítsd ki azt a táplálkozást, ami számodra a legjobb, hiszen Te vagy önmagad legkitűnőbb szakértője. PRÓBÁLD KI AZ EGYIK ÉLTETŐ ZÖLDTURMIXUNKAT (ZÖLD GORILLA, VITA GREEN vagy SÓKER ZÖLDTURMIX)

Bővebben:

ÖKO Mikulás a Sóbarlangban!

oko miki sokerMivel a Mikulás számára is rendkívül fontos az egészségünk és környezetünk védelme, úgy határozott, hogy idén egészséget és környezettudatosságot ad ajándékba azoknak a gyermekeknek és szülőknek, aki ellátogatnak az egyedülálló környezetben kialakított Rezidenciájába december 7-én, szombaton a SóKer Sóbarlangba.

Az ÖKO Mikulás minden kis látogatóját a kellemes fényben derengő himalája sótéglából kialakított, gyógyító sópárás levegőjű sóbarlangban berendezett dolgozószobájában várja.

A találkozás alkalmával a Nagyszakállú minden gyermekkel elbeszélget az egészséges életmóddal és környezetvédelemmel kapcsolatban...és természetesen senki sem távozik üres kézzel!

Várunk minden kicsit és nagyot!
 

Mikor fogadja a gyerekeket ÖKO Mikulás?

2013. december 7-én, 10-14 óra között a következő turnusokban:

 • 10.00-10.55
 • 11.00-11.55
 • 12.00.12.55
 • 13.00-13.55

Mivel az ÖKO Mikulás minden gyermekkel szeretne foglalkozni, óránként 10 fős csapatokat igyekszünk kialakítani. Kérjük, jelentkezzenek be hozzánk elérhetőségeinken a fenti időpontok valamelyikére. A látogatás alatt a gyerkőcök a Mikulás kedvenc Zöld Manójával is játszhatnak a Sóhomokozóban.


Belépőjegy ára:

 •    1100 Ft/gyermek
 •    600 Ft/felnőtt kísérő

Bejelentkezés!

Sóbarlang építés

Sótégla szakértelemmel

Terápiás helyiség, sószoba, sóbarlang építését, teljes körű tervezéssel és kivitelezéssel vállalunk:

Sótégla 20 x 10 x 5 cm:

 •  1-10 db 780 Ft + ÁFA / db
 •  10-100 db 680 Ft + ÁFA / db
 •  100-1.000 db 550 Ft + ÁFA / db
 •  1.000 db felett egyedi ár, kérje ajánlatunkat

           Böveben>>

Sóterápiával az allergia ellen

(Dr. Neurwirth Tamás fül-orr-gégész szakorvos cikke)

Zajlik az allergia szezon, számos kellemetlen tünettel az allergiások számára. Ezen problémák enyhítésében illetve megszüntetésében ma már számos természetes módszer nyújthat segítséget, ezek egyike az itthon még viszonylag kevéssé ismert sóterápia. A sóterápia egy komplex rendszert alkot, melyben a mesterséges sóbarlang terápia és a sóoldatok különféle alkalmazásai erősítik egymás hatását.

sóterápiával az allergia ellen

Bővebben:

Száraz Só-Inhalátor

Dsi-Inhalo

Újdonság a Mindennapi Sóterápiában!

DSI- ORR ÉS SZÁJ INHALÁTOR
-100% Magyar Termék
-Díjnyertes Design
-Szinte Súlytalan
-Akár egy ingzsebben is elfér

Bővebben:

Receptverseny

receptverseny

Nyerj Himalája csomagot a SÓKER, az Ízek és Érzések magazin és Lázár Chef közreműködésével!

Próbáld ki a téglán való sütést és küldd be kedvenc receptedet fotóval együtt 2013. június 23-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, névvel, telefonszámmal és e-mail címmel és nyerd meg az 5 db ajándékcsomag egyikét! A receptek zsűrizésében maga Lázár Chef lesz a segítőnk! A fotó nem számít bele a pontozásba, de a legszebb képeket megosztjuk az Ízek és Érzések magazin weboldalán.

Bővebben:

Sóbarlang

Miért is jó a sóbarlang?

SÓKER Sóbarlang több, mint 23 tonna himalája sótéglával beépített helységeiben többszörösen használhatjuk ki a só egészségtámogató hatását. 

sobarlang nagyteremA népi gyógyászatban is köztudott, hogy a sós levegő jótékony hatással van bőr- és légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére. A német sóbarlangokban folytatott vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, az asztma, a szénanátha, az alvási zavarok, az allergiák, a neurodermitisz és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak egy többhetes sóbarlang kúrára. A tanulmányok megdöbbentő felfedezése volt, hogy a betegségek gyors javulása mellett a sóbarlang sópárás levegőjének pozitív hatása sokaknál a kúrát követően még több hónapig  is észlelhető volt, ezért a sóbarlang-kúra a megelőzésben, prevencióban is kiemelkedő jelentőségű lehet.

A só természetes antihisztamin, tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában, lágyítja, felbontja a viszkózus váladékot, nyálkát a tüdőben. A só szükséges a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához, és a sóterápiával közvetetten erősíthető az immunrendszer is.
A sótéglák puszta jelenléte azonban nem feltétlenül vezet a légúti betegségek javulásához! Ehhez elengedhetetlen a só jelenléte a belélegzett levegőben is, hiszen csak így tudja feloldani a letapadt nyálkát a légutakban, hörgőkben, tüdőben. Ezért a SÓKER Sóbarlangban egy kerámiamembrános párásító készülék, úgynevezett ionizátor segítségével a levegőbe telített sós vizes oldatot porlasztunk.

A sóbarlang másik pozitív hatása a himalája sótéglák narancsos színének köszönhető. A himalája sótéglák erős színterápiás hatással bírnak: a hátulról megilágított himalája só barátságos, narancssárga fénye olyan biokémiai változást idézhet elő, amely elűzi a depressziót, pesszimizmust. A narancssárga a boldogság, öröm színe, nem hiába viselik a buddhista szerzetesek is ezt az árnyalatot.
A SÓKER Sóbarlangban kényelmes nyugágyakon, puha példdel betakarózva töltődhetünk fel testileg és lelkileg, miközben a háttérben meditatív zene szól, mely segít az ellazulásban, a stressz oldásában.

Öko-Mikulás a Sóbarlangban

Öko-Mikulás a sóbarlangban

Az ÖKO Mikulás egészséget ad ajándékba!

Mivel a Mikulás számára is rendkívül fontos az egészségünk és környezetünk védelme, úgy határozott, idén egészséget ad ajándékba. Nem a csokoládék és cukrok garmadájával halmozza el a gyermekeket a Magyar Mikulásszolgálat ÖKO Mikulása, hanem az élet legfontosabb ajándékát az egészséget hozza el minden csemetének és szülőnek, aki ellátogat az egyedülálló környezetben kialakított Rezidenciájába december 8-án Sóker Kristálysó Barlangba (Bp. VI. Mozsár u. 7.).

Bővebben:

Peter Hess® Hangmasszázs - Hangterápia gyerekeknek

“REZGŐKÖR” képességfejlesztő foglalkozás-sorozat minden hónap első szombatján!

Legközelebbi időpont :

 • április 12. szombat 10:30-11.15
A Peter Hess® Hangmasszázs Terápia módszere alapján

A hangtálak játszani hívnak! A só- és hangterápia pozitív hatásait ötvözve “REZGŐKÖR” néven foglalkozásokat tartunk Gelencsérné Tamási Márta zenepedagógus- és terapeuta vezetésévelóvodás és kisiskolás gyermekek számára Peter Hess híres módszere alapján. A foglalkozás alatt a gyermekek megismerkedhetnek a varázslatos hangtálakkal, kísérletezhetnek, játékokat játszhatnak velük, miközben nyugtató rezgések járják őket át. A foglalkozások a  sóbarlang magas negatív ion koncertrációjú sópárával dúsított, stresszoldó és nyugtató színterápiás hatású sótégla-világítással rendelkező helységében zajlanak. Ez a környezet már önmagában is jó hatással van a szervezetre, a legalább 7-féle fémből kovácsolt, erőteljes gyógyító hatással rendelkező tibeti hangtálak rezgései pedig tovább fokozzák a hely gyógyító közegét.

Bővebben:

Alizbar – A hárfa szerelmese

Igazán különleges koncertélmény vár látogatóinkra, akik kristálysóval és finom zenével szeretnének feltöltődni:

Alizbar hárfaművész, mesemondó és hárfa-terapeuta a tündérmesék varázslatos világát idéző meditatív koncertet és hárfa-terápiás kezeléseket ad a Sóker Kristály Sóbarlangban.

Hallgasson bele a Alizbar és zenésztársa, a gitárművész Alexander közös játékába az alábbi videón:

 

Alizbar moldáviai születésű hárfaművész, mesemondó és hárfa-terapeuta, 2002 óta rajong a kelta-hárfáért. Mióta a tündérmesék világa megérintette, elhatározta, hogy a lelkében lángra lobbant meséket zenébe öltözteti. Szerzeményeit nem megkomponálta, hanem mintegy „Égből érkező” üzenetként lejegyezte őket.

Bővebben:

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon