ÖKO Mikulás a Sóbarlangban!

oko miki sokerMivel a Mikulás számára is rendkívül fontos az egészségünk és környezetünk védelme, úgy határozott, hogy idén egészséget és környezettudatosságot ad ajándékba azoknak a gyermekeknek és szülőknek, aki ellátogatnak az egyedülálló környezetben kialakított Rezidenciájába december 7-én, szombaton a SóKer Sóbarlangba.

Az ÖKO Mikulás minden kis látogatóját a kellemes fényben derengő himalája sótéglából kialakított, gyógyító sópárás levegőjű sóbarlangban berendezett dolgozószobájában várja.

A találkozás alkalmával a Nagyszakállú minden gyermekkel elbeszélget az egészséges életmóddal és környezetvédelemmel kapcsolatban...és természetesen senki sem távozik üres kézzel!

Várunk minden kicsit és nagyot!
 

Mikor fogadja a gyerekeket ÖKO Mikulás?

2013. december 7-én, 10-14 óra között a következő turnusokban:

  • 10.00-10.55
  • 11.00-11.55
  • 12.00.12.55
  • 13.00-13.55

Mivel az ÖKO Mikulás minden gyermekkel szeretne foglalkozni, óránként 10 fős csapatokat igyekszünk kialakítani. Kérjük, jelentkezzenek be hozzánk elérhetőségeinken a fenti időpontok valamelyikére. A látogatás alatt a gyerkőcök a Mikulás kedvenc Zöld Manójával is játszhatnak a Sóhomokozóban.


Belépőjegy ára:

  •    1100 Ft/gyermek
  •    600 Ft/felnőtt kísérő

Bejelentkezés!

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon