Peter Hess® Hangmasszázs - Hangterápia gyerekeknek

“REZGŐKÖR” képességfejlesztő foglalkozás-sorozat minden hónap első szombatján!

Legközelebbi időpont :

  • április 12. szombat 10:30-11.15
A Peter Hess® Hangmasszázs Terápia módszere alapján

A hangtálak játszani hívnak! A só- és hangterápia pozitív hatásait ötvözve “REZGŐKÖR” néven foglalkozásokat tartunk Gelencsérné Tamási Márta zenepedagógus- és terapeuta vezetésévelóvodás és kisiskolás gyermekek számára Peter Hess híres módszere alapján. A foglalkozás alatt a gyermekek megismerkedhetnek a varázslatos hangtálakkal, kísérletezhetnek, játékokat játszhatnak velük, miközben nyugtató rezgések járják őket át. A foglalkozások a  sóbarlang magas negatív ion koncertrációjú sópárával dúsított, stresszoldó és nyugtató színterápiás hatású sótégla-világítással rendelkező helységében zajlanak. Ez a környezet már önmagában is jó hatással van a szervezetre, a legalább 7-féle fémből kovácsolt, erőteljes gyógyító hatással rendelkező tibeti hangtálak rezgései pedig tovább fokozzák a hely gyógyító közegét.

A hangtálak hangja segít a gyerekeknek – játékosan – saját magukat megismerni, élményszerűen érzékelni és egymás felé is elindulni, egymással kommunikálni, kapcsolatot kezdeményezni. A játékos foglalkozásokon szabad folyást engedhetnek felfedező vágyaiknak, és új dolgokat próbálhatnak ki. A sikerélmények és a kellemes közérzet pedig az öröm, a kiegyensúlyozottság forrása s hosszabb távon is kihat életükre.

Különböző viselkedési rendellenességek (szorongás, emocionális visszavonulás, agresszió, túlmozgás), tanulási nehézségek (figyelem, koncentrálóképesség zavara), illetve kommunikációs zavarok harmonizálására tökéletesen alkalmas a terápia, mely hozzásegít a mélyen berögződött feszültségektől való megszabaduláshoz, emellett számos jótékony hatása van a testi-lelki egészség megőrzésére és helyreállítására felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

A harmonikus rezgések hatására nő a boldogságérzet és a nyugalom, javul az energiaháztartás. A többszöri kezelések hatására erősödik az immunrendszer, fokozódik a kreativitás, nő a kiegyensúlyozottság.

Belépő-konstrukciók

  • 1.500 Ft / 45 perc, mely tartalmazza a 45 perc hangtálas foglalkozást, egy gyermek és egy kísérő számára
  • 2.500 Ft / 90 perc, mely tartalmazza a 45 perc hangtálas foglalkozást, ezen kívül egy 45 perces sóhomokozóban eltöltött játékidőt egy gyermek és egy kísérő számára. Ha több gyermekkel jönne, a belépő a második gyermektől 1500 Ft/fő.

Kattintson és nézze meg 4 perces kisfilmünket a foglalkozásról!

Tapasztalatok, vélemények:

Köszönjük, Robi jól érezte magát. Az első alkalommal nagyon élénken reagált, mintha kicsit összerázódott volna. Sajnos a következő két alakalom kimaradt, de ma szívesen jött és azt kérte, hogy jöjjünk a következő 4 hétre is. Szívesen hozom és köszönöm a kedves, türelmes foglalkozást. Nagyon érdekes tapasztalat volt. Örülünk, hogy belevágtunk!
Veres Gabi (szülő), Budapest

Szerintem nagyon érdekes és jó volt a Rezgőkör. Sokat meséltem a többi osztálytársaimnak és nagyon sokat kérnek, hogy meséljek még. Szeretnék tovább járni, mert jobbak lettek a jegyeim mióta ide járok. A tálak voltak a legjobbak.
Rabatin Orsi (10éves)

Pozitív változásokat tapasztaltam a viselkedésében, de 4 alkalom csupán a folyamat elindításához volt elég, ezért amint lehet, jövünk. Köszönjük!
Rabatin Orsi anyukája

A foglalkozás elegendő létszám esetén indul (minimum 3-5 gyermek).

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon