mantraSOUND meditációs koncert

  A zene és a meditáció gyógyítja lényünk minden síkját.  A mantra elcsendesíti az elmét, segít, hogy megérkezzünk egy benső térbe,  a szív terébe, ahol életre kelhet a tudatosság, az egység és az önfeledtség kifinomult összhangja a flowban. 

 

Szeretettel hívunk egy meditatív utazásra ahol ősi  magas szellemiségű mantrák ambient zenei terében megelevenednek India szellemiségének kiemelt versmeditációi is.    Gyere el Te  is! Zenéljünk, meditáljunk együtt!

 

A mantrákba kódolt kifinomult hangrezgések

 

  • életerővel töltenek fel;

  • pozitívan hangolják gondolatainkat, érzéseinket; 

  • segítik benső egyensúlyunk kialakítását, fenntartását;

  • fejlesztik koncentrációs készségünket és memóriánkat;

  • minden szinten támogatják egészségünket, sok közülük kifejezetten gyógyító hatású a test és a psziché síkján is;

  • összekötnek bennünket;

  • és segítik szellemi-spirituális fejlődésünket, mintegy hidat formálva külső és benső világunk közé.

 mntr2

 

A koncertre összegyűjtött mantrák és versmeditációk megnyitják  szívünket, utat engedve az életerő és a szeretet áramlásának. Egyensúlyt teremtenek bennünk, és támogatják  fejlődésünket a mindennapokban és azon túl.

 

Az estet behangolja: Bakos Judit Eszter | Virinchi Shakti mantraénekes, zeneszerző, jógatanár

 

Versmeditációk: Bakos Attila, író, filozófus, költő

 

Konferanszié: Osváth Diána

 

Fények: Tóth Beatrix

 

Szeretettel várunk meditálni, zenélni, mantrázni, töltődni vagy csak úgy áramolni a mantraSOUND flow-ban, a hangok a versmeditációk folyamában.

 

 mntr1Virinchi Shakti | Bakos Judit Eszter: 2000-ben találkozott a védikus filozófiával, a védikus zenével, relaxációs- és meditációs módszerekkel, és ekkor kezdett rendszeresen jógázni is. A védikus kultúra, zene és a jóga útja új életcélt, életszemléletet hozott el, amit azóta is fejleszt és mindent megtesz, hogy tovább adja, és mások számára is elérhetővé tegye MantraSOUND koncertjein, relax jóga nidra és hangtál meditációs estjein, jóga óráin, védikus zenéi és könyvei révén. Filozófiát férjétől és alkotó társától Bakos Attilától, hatha jógát Mukesh Kothari jóga mestertől, meditációt Swami Veda Bharatitól és Swami Ritavántól, kriyát Swami Anandanadától, hangképzést Pitti Katalin művésznőtől tanulta. Indiába 2002-től utazik rendszeresen tanulni, gyakorolni, meditálni. Eddig 11 önálló MantraSOUND és jóga nidra albuma jelent meg Kiadójánál.

 

Bakos Attila: A Védikus kultúra és a jógafilozófia tanait tanítja Magyarországon. Fiatal éveitől kezdve folyamatosan publikál, saját verses és prózai művein kívül egyebek mellett magyarul megjelenteti a Vedánta-szútrát, Dr. Georg Feuerstein és Szvámí Ráma életművének jelentős részét, valamint Srí Aurobindo tanításait. Kiadója gondozásában megjelent összegző műve, az Ég a szívben – A megvilágosodás filozófiája és pszichológiája címmel. Majd feleségével és alkotótársával kiadják a Csakra pszichológia kötetüket, mely tartalmazza a teljes Jóga-csúdámani Upanisád magyarázatokkal ellátott fordítását. Még ugyan ebben az évben saját gondozásukban megjelentetik a Bhagavad-gítát és a Patanjali Jóga Szútrákat, a szükséges magyarázatokkal és kiegészítésekkel ellátva.

 

2007-ben feleségével Bakos Judit Eszterrel megalapítják közös kiadójukat a Danvantara Kiadót, a Narada Védikus Akadémiát a védikus kultúra, jóga és ősműveltség szabadegyetemét, majd pedig a MantraSOUND-ot, a védikus zene, mantrazene és védikus művészetek társulatát.

 zene, koncert, védikus kultúra | MantraSOUND: www.virinchimantrasound.com

 shop jógakönyv, zene | Danvantara Kiadó: www.danvantara.hu

 oktatás, jóga | Narada Védikus Akadémia: www.narada.hu

 

Jegyár: 2 500 Ft/fő

 

 Bejelentkezés!

 

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon