◄ Vissza

Öt-elem jóga és zeneutazás

KategóriaJóga
Dátum 2021. Október 20., Szerda 18:30

Üdvözlünk a Sóker Sóbarlangban egy 2,5 órás holisztikus utazáson, amelyen Laura, a Holistic Healing alapítója fog kísérni Benneteket!
Laura újra Magyarországra látogat és megismétli a nyári öt-elem jógát és zeneterápiát a sóbarlangban. Ez a gyógyító utazás Ajurvedikus jógával indul majd, ahol a létezés öt elemét – föld, víz, tűz, levegő, éter – fogjuk harmonizálni testünkben és lelkünkben egyaránt. Mindezt a fizikai asanákon kívül, chakra-vizualizáció segítségével, és a különböző elemekhez tartozó illóolajokkal fogjuk elérni.

Ez egy egészen különleges jóga, amit szinte helytelen jógának nevezni, mivel sokkal több annál. Az utolsó és egyben legfontosabb asanából – savasana – egy zeneutazás fog kikerekedni, ahol élőben hallhatjátok majd a különböző gyógyító hangszereket, dallamokat és dalokat felcsendülni. Ezt követi majd közös ének és örömzene. Ezen az utazáson először a testünket mozgatjuk át és az illóolajokat hívjuk segítségül, majd a zene segítségével még mélyebbre megyünk, és átengedjük magunkon a hangszerek, és medicina dalok rezgését is. Ezután, miközben énekelünk, belülről előhívhatjuk a saját hangunk gyógyító rezgését is.

Praktikus információk: Hozzatok magatokkal jógaszőnyeget, illetve a kedvenc hangszereteket ha van. Hozzájárulás:6000 Ft.
Jelentkezéseteket e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra várjuk.
Összesen 12 személynek van lehetősége résztvenni az eseményen.

Laura Flóráról, az Elemental Yoga & Sound Therapy alapítójáról: Laura 13 éves kora óta jógázik rendszeresen, mivel olyan családból származik, ahol a szülei már egész korán bevezették őt a spiritualitás és a jóga világába. Zeneiskolába járt gyerekkorában, énekelt, zongorázott, gitározott és különböző táncokat is tanult. Laura a jógát és a meditáció különbözo fajtáit Magyarországon, Norvégiában és Indiában sajátította el. A zeneterápiával es rapé medicinával pedig Dél Amerikában ismerkedett meg. 12 évig Norvégiában élt és ott tanított jógát, tartott zeneutazásokat, női köröket és rapé és kakaó szertartásokat.

 
 

Összes dátum

  • 2021. Október 20., Szerda 18:30

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon