◄ Vissza

17:00 - Szabadi Andrea handpan & voice koncert

KategóriaKoncert, zeneterápia
Dátum 2021. November 21., Vasárnap 17:00


Hosszú idő után újra Szabadi Andi zenél nekünk. Az este főszereplője egy csodálatos, éteri hangszer, a handpan lesz. Töltekezünk, magunk felé fordulunk, hogy újra és újra megtapasztaljuk a belső csendet, saját MAGunkat. Ebből a csendből születik meg a zene is.


Andi egyike az első hazai női handpan művészeknek. Esküvők és kiállításmegnyitók mellett rendszeresen kísér zenével különböző mozgásterápiákat, gyógyító és női köröket illetve jógaórákat. Érzéki játéka, angyali énekhangja a végtelenbe repít. Számára a zene IMA, ünneplés:

„Lépdelek tovább az úton, dalokat írok, amikor zenélek, tálcára teszem a szívemet, az élet gyönyörű, az élet borzalmas, az élet csodálatos. Én pedig teszem egyik lábam a másik után.” Kaan Luum zenekarával eddig két CD-t jelentettek meg és most dolgozik első szóló albumán. 

Belépő: 4000 ft/fő. 
Bejelentkezés szükséges az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (06 1) 312 1646 számon.

 
 

Összes dátum

  • 2021. November 21., Vasárnap 17:00

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon