◄ Vissza

18:00 - Slow Flow Jóga

KategóriaJóga
Last Date 2022. Január 18., Kedd 18:00
Program 2022. Január 18., Kedd 18:00 - 2022. Január 18., Kedd 19:30
Hely Budapest, Mozsár utca 7, 1066 Hungary
Telefon+36 1 312-16-46
EmailEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üdvözöllek, Brunner Babett vagyok, hatha- gerinc- flow- és nőjóga oktató. Több, mint 10 éve tartok órákat a sóbarlangban.

A tudatosság iránti vágy, a lét és a tapasztalás kérdései, a mozgás szeretete és keleti filozófiák iránti érdeklődés vezetett el a jógához több, mint 12 éve. Ismerd meg te is ezt a komplex és mégis egyszerű, tapasztaláson alapuló mozgás- és filozófiai rendszert, ami segíthet abban, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, egészségesebb és tudatosabb legyél a mindennapokban.

 

A slow flow jóga számomra légzés és áramlás, megtartás és figyelem, beleengedés és ellazulás 23 tonna himalája sótégla varázslatos fénye közt, gyógyító sópárás levegőben. A slow flow órákon egyszerre van jelen a dinamikus vinyásza flow áramlása és a hatha jóga statikussága és elmélyedése.

 

A 90 perces gyakorlás során a kényelmes nyújtózásoktól, átmozgatásoktól haladunk fokozatosan az óra csúcspontjához, majd ismét lassulni kezdünk, amíg meg nem érkezünk a megérdemelt relaxációig. Az órákat mindig a jelenlévőkre hangolom, így kezdő és haladó jógázóként egyaránt részt vehetsz.
Matracot, ülőpárnát és plédet biztosítunk, neked csak kényelmes ruhát kell hoznod.

 

 

Időpont: minden kedd este 18:00 - 19:30.

Hozzájárulás: 2850 Ft, az 5 alkalmas bérlet 14 000 Ft.
(Fontos: a helyszínen csak készpénzben tudsz fizetni!)

 

Kérlek, jelentkezz be a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen (katt a linkre), vagy a +36-30-654-9383-as telefonszámon sms-ben / viberen. Ha közbejön valami, ne felejtsd el lemondani a részvételt. :)

 

 

 

 
 

Összes dátum

  • from 2022. Január 18., Kedd to 2022. Január 18., Kedd

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon