◄ Vissza

15:00 - Kövi Szabolcs koncertje

KategóriaKoncert, zeneterápia
Dátum 2022. Február 13., Vasárnap 15:00
Hely 1066 Budapest, Mozsár utca 7, Hungary
Telefon+36 1 312-1646
EmailEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövi Szabolcs, a hazai spirituális világzenei élet sokoldalú és elismert jelensége a fuvola mellett számos egzotikus fúvós hangszeren mutatja be varázslatos zenei világát.

A fuvolaművész néhány gondolata a zenéjéről:

"Munkám során a zene finom erejét kutatom, amit én a megszokott extázis ellenpólusának hívok. Létezik egy olyan állapot, ami meditatív hangulatú zenével viszonylag könnyen kiváltható, a nyugalom extázisa. A zene nyelve, az elme és a lélek olyan tartományait szólítja meg, ahol a szavaknak nincs helye és szerepe."

"Keresem, és egyre keresem azokat az új hangzásokat, melyek a lélekben megmozgatják ama rugókat, amik a belső harmónia épülését szolgálják, felemelik kissé az embert és végső soron talán közelebb viszik minden harmónia forrásához…"

Kövi Szabolcs koncertje igazán különleges élmény a sóbarlangban, valódi feltöltődés a hétköznapi világ zajától elzárva, az Oktogontól pár percre.

Jegyek a Sóbarlang korlátozott befogadóképessége miatt csak elővételben kaphatóak. Jelentkezés szükséges az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (06 1) 312 1646 számon munkaidőben.

Belépődíj: 3500 Ft

A jegyfoglalást a koncertet megelőző hét végéig tudjuk fenntartani, az elővételben rendelt jegyet kérjük legkésőbb a koncert előtt egy héttel személyesen vegye át a Sóker Sóbarlangban (Bp. VI. Mozsár u. 7.).
Köszönjük!

 

 

 
 

Összes dátum

  • 2022. Február 13., Vasárnap 15:00

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon