◄ Vissza

19:00 - Sirius Hangfürdő Kőrösi Gáborral

KategóriaKoncert, zeneterápia
Next Date 2022. Március 9., Szerda 19:00
Program 2022. Március 9., Szerda 19:00 - 2022. Március 9., Szerda 20:30

Megbolydult, zűrzavaros világunkban nagy szükségünk van időnként egy kis megállásra, feltöltődésre, immunrendszerünk erősítésére, a félelemenergiák kizárására. Ennek egyik módja lehet a gyógyító hangrezgésekben való „fürdőzés”. Mindehhez ideális környezetet nyújt a Sóker Sóbarlang hátulról megvilágított sótégla borításával, jótékony hatású tisztító és gyógyító levegőjével, dönthető nyugágyaival.

A Sirius hangfürdő egy különleges élményt nyújtó csoportos meditációs „utazás” melynek során tibeti hangtálak, kristálytálak és különleges hangszerek (handpan, gong, óceándob, cső xilofon, kalimba, koshi) hallhatók.

Külön érdekesség, hogy ezúttal a hangtálak sem a megszokott módon, hanem hangszerként, vagyis harmóniák és ritmusképletek segítségével szólalnak meg. A hangok gyógyító rezgése által mély relaxációs állapotba kerülhetünk. Az átélt élmény segíti testi-lelki egyensúlyunk helyreállítását, az öngyógyító folyamatok beindítását, a korábbi traumák által okozott blokkok elengedését. A hangfürdőt követő rövid záró beszélgetésen alkalom nyílik a tapasztalatok megosztására és a felmerülő kérdések megválaszolására.A hangfürdő elnevezés a hangokban való fürdőzésre utal, vagyis nem szó szerinti fürdésről, vízben való megmártózásról van szó. Annyiban viszont valóban köze van a folyadékhoz, hogy a hangok rezgését nem csupán fülünkkel érzékeljük, hanem egész testünkkel. A hullámok a testünk háromnegyed részét képező víz közvetítésével jutnak el minden sejtünkhöz.A hangfürdő során a résztvevők dönthető nyugágyakon fekszenek, puha pléddel takarva (ezeket biztosítjuk a helyszínen).

A belépő ára: 4.000 Ft/fő

Kérjük, hogy legkésőbb 18:50-ig érkezzetek meg. A hangfürdő elkezdését követően már nincs lehetőség csatlakozni.

A korlátozott férőhely miatt előzetes bejelentkezés szükséges. Helyfoglalás Kőrösi Gábornál: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06 30 350 1734

 

A hangfürdő elnevezés a hangokban való fürdőzésre utal, vagyis nem szó szerinti fürdésről, vízben való megmártózásról van szó. Annyiban viszont valóban köze van a folyadékhoz, hogy a hangok rezgését nem csupán fülünkkel érzékeljük, hanem egész testünkkel. A hullámok a testünk háromnegyed részét képező víz közvetítésével jutnak el minden sejtünkhöz.

 

A hangfürdő során a résztvevők ringató nyugágyakon fekszenek, puha pléddel takarva (ezeket biztosítjuk a helyszínen).

 

A hangfürdőt tartja: Kőrösi Gábor zenész-hangterapeuta.

 

A belépő ára: 4.000 Ft/fő

 

Kérjük, hogy legkésőbb 18:50-ig érkezzetek meg. A hangfürdő elkezdését követően már nincs lehetőség csatlakozni.

 

A korlátozott férőhely miatt előzetes bejelentkezés szükséges.
Helyfoglalás:
-Kőrösi Gábornál: 06 30 350 1734 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 
 
 

Összes dátum

  • from 2022. Március 9., Szerda to 2022. Március 9., Szerda

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon