Megéri a Sókerben vásárolni...

És már nem csak azért, mert több, mint egy évtizedes tapasztalattal segítünk vásárlóinknak egészségesen, allergia-mentesen élni és tudatosan táplálkozni, vagy mert jópár olyan magas minőségű terméket szinte csak nálunk lehet megvenni az országban, mint a vegyszermentes, osztrák kisgazdaságból származó Ursaat-UrKornHof termékek, vagy épp a hanem mert vásárlóink hűségéért szeretnénk viszonzást is adni!

Tervbe vettük, hogy kidolgozunk egy egy olyan TÖRZSKÁRTYA-PROGRAMOT, amelynek köszönhetően a Sóker-szerető és visszajár vendégeink különleges, csak nekik szóló akciókat, kisebb-nagyobb ajándékokat kaphatnak... és nemcsak tőlünk, hanem más szolgáltatóktól is!

Kialakulóban van ugyanis a SÓKER-PARTNERPROGRAM, hiszen szerencsére több cég van, akik - bár más termékeket, szolgáltatásokat árulnak- ugyanúgy az egészség szolgálatában állnak és igyekeznek a lehető legjobbat adni a vásárlóiknak. Együttműködésünkből pedig te is profitálhatsz! Részletek hamarosan, addigis ismerkedj meg a Harangvölgyi Institute-tal!

PARTNEREINK

harangvolgyilogo

 

 

 

HARANGVÖLGYI INSTITUTE - A KORTALAN SZÉPSÉG HÍVEINEK

A magyar szépségipar méltán híres, köszönhetően az olyan elkötelezett újítóknak, mint Harangvölgyi Anna, aki családi kozmetikájukat továbbfejlesztve alkotta meg világszínvonalú Anti-Ageing központját és saját kozmetikai márkáját, a HARANGVÖLGYI HydroCare termékcsaládot. A világ minden tájáról érkeznek hozzá szépülni. 2014-ben a Példakép Alapíttvány Magyar Nemzeti Bank különdíjával értékelték fiatal kora ellenére elért teljesítményét és egyedi összetétel alapján készült termékcsaládját. Arc- és testkezelésekkel, valamint  speciális bőrfiatalító eljárásokkal várnak minden szépülni vágyót.

Ráadás jó hír: Anna május végén előadást is tart a Sóker Sóbarlangban a nyári bőrvédelem legfontosabb tudnivalóiról és trükkjeiről!

Belvárosi szalon: 1066, Bp. Ó utca 36
Zuglói szalon: 1148, Bp. Jerney utca 1/B

harangvolgyi.hu
wateryourskin.hu

Ismerd meg közelebbről Harangvölgyi Annát!

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon