Sószoba

SószobaA sószobában használt száraz sóterápia orvosilag igazoltan számos betegségre lehet gyógyír: megfázás, asztma, allergia, köhögés, arcüreggyulladás, fülgyulladás, ekcéma, pikkelysömör és hurutos megbetegedésekre.

A sószobában eltöltött idő alatt és azt követően is számos jótékony élettani hatás tapasztalható. Ezek a hatások elsősorban a Himalája sónak köszönhetőek. A különböző légúti megbetegedésekben szenvedő személyek tapasztalhatják leginkább a sószoba pozitív hatásait. Egyéb megbetegedések, például arcüreggyulladás, köhögés tünetei is enyhíthetők a sóterápiával. Emellett azonban a sószobákban megtalálható kiegészítő berendezéseknek is jelentős szerepük van.

A tökéletes pihenést lafuma székek biztosítják, a különböző színű megvilágítás pedig megkönnyíti a relaxációt. A sószobák kialakításakor lehetőség van a gyerekek speciális igényeinek kielégítésére is, sóhomokozóban, játék közben gyógyulhatnak a legfiatalabb látogatóink.

A sószobában alkalmazott terápiás megoldások nemcsak a kialakult betegségek kezelését hanem azok megelőzését is szolgálják. Az eljárás hozzájárul az egészséges életvitelhez, erősíti az immunrendszert, segíti a tüdő tisztulását - különösen előnyös a szmog és a dohányzás által a tüdőbe került anyagok tisztításában -, fokozza a teherbíróképességet és elősegíti a jó közérzet fenntartását.

Amennyiben Ön is szeretné kihasználni a sószoba kínálta előnyöket, úgy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon