Hunza Kristálysó Ivókúra

Mi az a Hunza só?

A himalája só az egyik legtisztább só a Földön, ezért javasoljuk fogyasztását mindenkinek a kémiailag kezelt étkezési és egyéb sókkal szemben. A himalája sót – ahogy neve is sejteti- a Himalája különböző sóbányáiból bányásszák Pakisztán területén.
A legerősebb, igazolt terápiás hatása a Himalája Karakorum hegyláncánál kézzel fejtett Hunza kristálysónak van, így ivókúrához ezt a típusú himalája sót ajánljuk leginkább. A természetes egységében meghagyott Hunza kristálysó laboratóriumi analízise kimutatja, hogy az a nátrium és a klór elemeken kívül további 82 elemet tartalmaz.

Mire jó a Hunza Kristálysó Ivókúra?

  • Erősíti az immunrendszert.
  • Gomba, csíra és vírusölő hatású.
  • Megszünteti a káros savasodást, stabilizálja a szervezet pH-ját.
  • A Hunza kristálysó testazonos frekvencia-mintát közvetít.
  • Salaktalanító, méregtelenítő hatású. Szervezetünkből képes "kimosni" a nehézfémeket.
  • Segít a koncentrációs zavar megszüntetésében, hatékony krónikus fejfájásnál, alvás zavarnál.
  • Enyhíti az emésztési zavarokat.
  • A só, mint a szervezetünk természetes "Calgon Tablettája", feltöri a lerakódások molekula kapcsolatait, ionizálja az elemeket, ezután szervezetünk már képes a káros anyagokat, letapadásokat az anyagcserébe bocsátani és kiválasztani. Felbontja a meszes lerakódásokat is, a vese-, illetve epekövet, reumás lerakódásokat, és gyógyítja a köszvényt is.
  • A Hunza kristálysó természetes antihisztamin, alkalmazása rendkívül hatékony allergia esetén. A só meglágyítja a lepedéket, és felszakítja azt, így gyógyír a megfázásokra, gyulladásos és hurutos betegségekre is.

Fontos: A szervezet salaktalanítása, méregtelenítése ritmikusan történik. A felszakított salakanyagok okozhatnak enyhe kezdeti rosszabbodást, mely elegendő folyadékfogyasztás esetében kiválasztódik és kiürül a szervezetből.

A Hunza Ivókúrához szükséges telített 26 %-os sóoldat elkészítése:

Tegye a sókristály darabokat egy üvegbe, majd töltse fel az üveget annyi szénsavmentes ásvány- vagy forrásvízzel, hogy bőven elfedje a kristályokat. A só és víz aránya= 1: 3, például: 1 kg só: 3 liter víz.
A víz mennyiséget részletenként is hozzáadhatjuk a sóhoz. Pl.: az 1 kg sóhoz hozzáadhatunk kezdetben 1 liter vizet, majd ha a sóoldat elfogyott a kristályokról, újra feltöltjük, a következő 1 liter vízzel és így tovább, míg a harmadik liter vizet hozzá nem öntöttük. A feltöltés után kb. 3/4 óra múlva egy maximálisan telített, 26 % - os sóoldatot kapunk. Elrontani nem lehet, hiszen a kristályok tovább nem oldódnak, mert telítődik az oldat. A sóoldatot mindaddig tölthetjük fel vízzel, míg a sókristályok teljesen fel nem oldódnak.
A sóoldat korlátlan ideig eláll.

A Hunza Kristálysó Ivókúra alkalmazása:

A kész 26 % -os kristálysó oldatból tegyünk egy teáskanálnyit egy pohárba, és töltsük fel tetszőleges mennyiségű pl.: 2-3 dl szénsavmentes ásvány- vagy forrásvízzel.
Az így kapott felhígított sóoldatot igyuk meg minden reggel felkelés után, éhgyomorra.
a teáskanálnyi 26 % - os sóoldat 1l vízben feloldott elfogyasztása is a nap folyamán. Akinél a salaktalanítás nagyon hevesen lép fel (pl. hasmenés formájában), kezdetben az ivókúrát cseppenként is adagolhatja, mellette a napi víz mennyiséget megnövelve.
Gyerekeknél és csecsemőknél elég néhány csepp a sóoldatból.
Az ivókúra során nem a mennyiség, hanem a rendszeresség és a kristálysó minősége a fontos, a pozitív hatás eléréséhez.
A sóoldat képes a szervezetben 24 órán keresztül a kristálysó rezgésmintáját fenntartani.
A sóoldatot egy életen keresztül is fogyaszthatjuk egy egészséges életmód és megelőzés érdekében.

 

 

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon