Sópára Ionizátor

Mi az az Sópára Ionizátor?

Az Sópára Ionizátor készülék egy ultrahanggal működő, speciális hidegpárásító berendezés, amely egy kerámia membrán segítségével képes a sóoldatból (akár tömény, sóoldatból is) sópárát létrehozni, mely megegyezik a tengereknél, illetve sóbarlangokban található sópárás klímával.

Mire jó a Sópára Ionizátor?

A felszálló sópára a levegőben levő pozitív töltésű porszemeket megköti, így a helység levegőjét megtisztítja, valamint neutralizálja az elektromágneses rezgéseket. A Sópára Ionizátor használatával por-, hisztamin-, és elektroszmog mentes légkört hozható létre otthonunkban. A sós levegő pozitívan hat az emberi szervezetre, légúti megbetegedésekre (asztma, bronchitis stb.), bőrbetegségekre, és alapvetően a közérzetre. A só minden élőlény számára létfontosságú, ez különösen érvényes az asztmás, allergiás és autóimmun megbetegedésekre. Alkalmazható légúti megbetegedések, autóimmun betegségek, stressz ellen, kimerültség esetén és alvászavar ellen, valamint a Sópára Ionizátor segítségével neutralizálható a helység levegője.

A Sópára Ionizátor alkalmazása:

Készítsen sóoldatot himalája sóból és desztilált vízből. A sóoldat töménysége a készülék hosszú élettartama érdekében ne haladja meg a 10%-ot. Egyéb kérdésekben kérje ki szakértő munkatársunk segítségét!

 

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon