Sóoldat inhalálás

Mire jó a sóoldat inhalálás?

A himalája só természetes antihisztamin, tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm, a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításában. Ha közvetlenül lélegezzük be, egészen a hörgőkig hatol a gyógyító sópára, ezzel gyorsítva a gyógyulást.

A sóoldat inhalálás menete:

Forraljon fel 1 - 2 liter vizet egy inhalációra alkalmas edénybe. Adjon hozzá legalább 20 gramm kristálysót, ha a só feloldódott hajoljon a forró gőz fölé és takarja be a fejét egy nagy törülközővel. Inhalálás során gyakran kevergesse az oldatot. Az inhalálás lehetőleg 10-15 percig tartson.
Súlyosabb megbetegedések esetén napjában többször is inhalálhatunk sóoldattal, míg a tünetek enyhülnek, illetve megszűnnek. Az inhalációt mindig 1% -os oldattal kezdje, majd lassan emelje a koncentrációt - mélyebb légúti megbetegedések esetén 8% -ig.

Alkalmazása különböző légúti betegségek esetén:

  • Asztma: naponta egyszer kb.15 perc 1% -os sóoldattal kezdve lassan max. 3%-ig emelve. Figyelem: Akut asztmaroham esetén nem alkalmazható!
  • Bronchitis (Hörghurut): Igyon sok vizet a slejm cseppfolyósításához így könnyebb annak felköhögése.
  • Nátha: naponta egyszer inhaláljon kb.15 percet 1% -os sóoldattal kezdve, lassan max. 5% -ig emelje a koncentrációt a tünetek enyhüléséig.

 

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon