Allergia, asztma és egyéb légúti megbetegedések

1. Allergia, megfázás és más légúti megbetegedések

A himalája sóterápia alkalmazásának előnyei:

A légúti megbetegedések, allergia, asztma, megfázások megelőzhetők a himalája sóterápiával és a már meglévő kellemetlen tünetek is megszüntethetők a só segítségével. A só természetes antihisztamin (az allergiát kiváltó hisztamin hatását ellensúlyozza), rendszeres terápiás alkalmazásával az immunrendszer harmonizálódik és megszűnnek az allergiás reakciók. Megtisztítja a nyálkahártyát, feloldja a lerakódásokat és csökkenti a gyulladásokat.

Javasolt sóterápiás kezelési módszerek:

2. Asztma

A himalája sóterápia alkalmazásának előnyei:

A só, mint természetes antihisztamin, kiemelten fontos az asztma gyógyításában. Ugyanolyan hatásos, mint egy inhalációs-spray, csak mellékhatások nélkül. Asztmás rohamnál igyunk két-három pohár vizet és tegyünk a nyelvünkre egy csipetnyi himalája sót. A só tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában. A só felbontja, meglágyítja a nyálkát a tüdőben. Nyelvre téve megállítja a száraz köhögést.
Fontos megemlíteni, hogy a magas kálium tartalmú gyümölcsök pl.: narancs, banán, illetve a sportitalok asztma rohamot idézhetnek elő, ezért célszerű ezek előtt, vagy után egy csipetnyi sót fogyasztani, hogy a nátrium és kálium egyensúlyát fenntartsuk.

Javasolt sóterápiás kezelési módszerek:

Legfrissebb Hírek / Tudástár

Természetes napvédelem - szintetikus nap…

A napsugárzás napjainkra szinte közellenség lett. Sokan literszámra kenik magukra a naptejeket, holott az elmúlt évekb...

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár

Megnyílt a Sóker ZöldTurmix Bár ZÖLDTURMIX a ZÖLD ÉLETERŐ! Green For Life! Zöldturmix a SóBárban Mi is a zöld turmi...

Miért fontos az egészség megőrzésében a …

Mindig jobb a bajt megelőzni, mint a megtörtént rossz után kapkodni, próbálkozni. Bár a megelőzés fontosságát már a nyug...

Kapcsolat

Nyitvatartás: 

Hétfő - Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 10-13 óráig

Nézze meg másik két weboldalunkat is!

Sóker - só webáruház

Sótégla - sóbarlang építés, sódekoráció

 

Sóbarlang a Facebookon